O pensiune din județul Alba oferă 2 nopți de cazare și tur ghidat contra laptop funcțional pentru școala din localitate

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O pensiune din județul Alba oferă 2 nopți de cazare și tur ghidat contra laptop funcțional pentru școala din localitate

O pensiune din Roșia Montană, Casa Petri, pune la bătaie 2 nopți de cazare gratuită și tur ghidat, ofertă valabilă anul viitor, în sezon, contra laptop funcțional. Necesarul școlii este de 8 laptopuri, nu neapărat noi, dar în stare să susțină o transmisie live cu webcam și rularea aplicațiilor gen Teams sau google classroom, ce ar putea fi folosite pe timpul scenariului galben.

Școala Gimnazială „Simion Balint” din Roșia Montană a trecut din scenariul verde la cel galben, care presupune cursuri online pentru elevi. Dincolo de întrebarea dacă au sau nu copiii telefoane sau tablete s-a ivit o altă problemă: și să aibă toți tehnologia necesară, nu există aparatură pentru cadrele dadactice, nu au cu ce transmite, în timp real, orele către cei rămași acasă.

ELIT

Odată ce va trece pandemia, laptopurile vor fi utilizate pentru dotarea laboratorului de informatică, care are astăzi doar 7 calculatoare desktop, ce suportă doar windows vista. „Din cazările anteriore vom achiziționa și noi un laptop și o să suportăm costurile cu transportul pentru restul, în cazul în care va fi nevoie”, transmit reprezentanții Casa Petri, pe care îi puteți contacta, pentru trocul propus, la tel: 0743188186 (Adrian Petri).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419