O nouă inovație CiuGOODeană: Primăria comunei Ciugud lansează Aprozarul virtual, pentru a sprijini producătorii locali în perioada de criză

O nouă inovație CiuGOODeană: Primăria comunei Ciugud lansează Aprozarul virtual, pentru a sprijini producătorii locali în perioada de criză

Primăria comunei Ciugud vine în sprijinul cetățenilor, în această situație de criză, lasând un Aprozar virtual. Această inițiativă fiind menită să sprijine producătorii locali și să ajute consumatorii să găsească on-line produse proaspete, 100% românești. 

Pentru început, vă rugăm să ne ajutați să identificăm producătorii locali din zona Ciugud (care au produse și le pot comercializa sau livra în condiții igienico-sanitare) și să le promovăm oferta, în contextul în care piețele agro-alimentare sunt închise pentru prevenirea răspândirii virusului COVID – 19.

ELIT

„Mizăm pe ajutorul vostru și așteptăm recomandările voastre pentru a deschide #Aprozarul_virtual„, se arată în mesajul transmis de reprezentanții Primăriei.

În condițiile în care piețele agro-alimentare sunt închise, ca metodă de prevenție împotriva răspândirii noului coronavirus, reprezentanții Primăriei Ciugud au decis să eficentizeze atât cererea, cât și oferta și să mute piața în mediul online, la un click distanță.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...