Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O nouă ediţie a Galei „Best of Business”, în data de 5 decembrie 2012. Cele mai potente firme din Alba vor fi premiate de Consiliul Judeţean

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a VI-a ediţie a Galei „Best of Business” va avea loc în data de 5 decembrie 2012, ora 18.00, la Ball Room – Alba Mall din Alba Iulia.

În cadrul ceremoniei Consiliul Judeţean Alba va premia cele mai performante societăţi comerciale, care au contribuit şi continuă să contribuie la dezvoltarea economică a judeţului.

Evenimentul este o marcă înregistrată a CJ Alba, iar criteriile luate în considerare la realizarea clasamentului sunt aceleaşi ca şi anul trecut, respective: locuri de muncă nou create, valori ale exporturilor firmelor cu capital românesc şi străin, valoarea investiţiilor firmelor cu capital romanesc şi străin, contribuţii la bugetul judeţului, cei mai buni angajatori, implicare în viaţa comunităţii, susţinerea brandului judeţului prin propriul brand.

Vezi aici imagini cu premianţii Galei „Best of Business” din 2011.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea