Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O nouă bancă de stat apare în România: Guvernul a adoptat aprobarea actului constitutiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă bancă de stat apare în România: Guvernul a adoptat aprobarea actului constitutiv

În cursul zilei de joi, un proiect de hotărâre de Guvern a fost adoptat, de către Guvern, privind aprobarea actului constitutiv al Băncii de Investiții și Dezvoltarea – S.A. România.

România s-a angajat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să operaționalizeze Banca de Investiții și Dezvoltare. Actul de constituire al Băncii a fost aprobat prin Hotărâre de Guvern.

Misiunea Băncii de Investiții și Dezvoltare – S.A. este de a sprijini proiecte strategice care nu pot găsi finanțare în sistemul bancar obișnuit, iar activitatea sa se va desfășura cu respectarea legislației în materie de ajutor de stat. Capitalul social al Băncii, subscris, este de 3 miliarde de lei.

Banca va fi administrată în sistem dualist, de către un Consiliu de Supraveghere format din 7 membri și un Directorat format din 3 membri.

Sursa: dcbusiness.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea