Rămâi conectat

Ştirea zilei

O firmă din Alba în topul celor mai puternice companii din economia românească: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Firmă din Alba în topul celor mai puternice companii din economia românească: Pe ce loc se situează

Top 50 de companii din economie după ritmul de creştere al busines­su­lui în ultimii cinci ani a adunat afa­ceri cumulate de 14,4 mld. lei în 2018, în creştere cu 9.500% comparativ cu 2014.

Ritmul variază însă de la 2.700% la aproape 30.000%, la vârf aflân­du-se producătorul de com­po­nen­te auto Star Assembly din Alba (29.926%), urmat de Agricover, companie activă în industria agricolă, şi de firma de curierat Nemo Express Logistic. Astfel, pentru a intra pe po­dium a fost necesar un ritm de creş­tere de peste 10.000%, arată datele confidas.ro, platformă ce analizează riscul financiar al companiilor.

Clasamentul cuprinde jucători din industrii variate, de la compo­nen­te auto la retail şi de la turism la pro­ducţie de electrocasnice, arată datele confidas.ro, platformă ce analizează riscul financiar al companiilor.

Informaţiile arată că aceste com­pa­­nii provenite din domenii va­ria­te în­cep să atârne tot mai greu în „bi­lan­ţul“ eco­nomiei locale. Este vorba de o serie de fabrici care acum cinci ani abia fă­ceau paşi pe piaţă sau de ju­că­tori care şi-au accelerat dez­vol­tarea după 2014. Un singur lucru le leagă pe toa­te aceste firme, şi anume, faptul că busi­nessurile lor au crescut precum Făt-Frumos în ultimii cinci ani, la fel de mult ca altele în trei decenii de activitate.

sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea