Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE:O fetiţă a murit într-un accident rutier în Sâncel. Mama ei este în stare gravă. Tatăl ei beat la volan

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 15 aprilie, în ziua de Paşti, pe drumul judeţean 107, pe raza comunei Sâncel, o familie formată din 5 membri, care tocmai îşi petrecuseră sărbătorile aşa cum se cuvine, a fost implicată într-un accident auto dramatic, care s-a soldat cu moartea fetiţei de 5 ani, cu accidentarea gravă a mamei şi rănirea uşoasră a a fratelui ei d 11 ani.  Şoferul maşinii şi totodată tatăl fetiţei decedate se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,63 mg alcool în aerul expirat.

Echipajul SMURD a fost anunţat şi a ajuns repede la locul accidentului, însă, în cazul fetiţei, nu au putut decât să constate decesul. În schimb, în situaţia mamei, intervenţia lor a fost salvatoare, reuşind să o descarcereze şi să îi sporească şansele la supravieţuire. B.O.M. de 31 de ani, pasageră pe scaunul din faţă a Daciei 1310 condusă de soţul său a suferit leziuni grave, factură dublă de bazin si fracturi costale.

Update: Din primele cercetări reiese că accidentul s-a petrecut în jurul orei  19.40 iar tatăl fetiţei, B.G.V. de 31 de ani, şoferul Daciei, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Sâncel – Şona, a părăsit sensul de mers  şi a intrat în coliziune cu un Volkswagen Passat, condus de P.A de 50 de ani din Blaj, care circula regulamentar. Familia Barna se întorcea acasă, în comuna Şona iar din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pe DJ 107 la km 57+100 de m, lângă localitatea Şona, într-o curbă la stânga maşina condusă de capul familiei a produs nenorocirea.

Vom reveni cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea