Rămâi conectat

Actualitate

O asistentă medicală a fost DATĂ AFARĂ de proprietar, din locuința în care stătea cu chirie, de frica coronavirusului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O asistentă medicală a fost DATĂ AFARĂ de proprietar, din locuința în care stătea cu chirie, de frica coronavirusului

De frica coronavirusului, un propietar a decurs la un gest extrem: a dat afară o femeie, asistent medical, care locuia în inchirie în locuința sa, din cauza că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu aceasta în aceeași casă. Femeia este asistent medical la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj-Napoca și a anunțat pe Facebook că este în căutarea unei noi locuințe, după ce a fost trimisă „pe făraș” de către propietar.

„Sunt asistent medical, iar duminică am fost dată afară din locuinţă de proprietar (a spus că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeaşi casă) de frica… virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar dacă aveţi informaţii despre o garsonieră vă rog P.M. Mă aştept la oferte decente. Poate fi şi o cameră la casă”, a scris asistenta pe Facebook.

Asistenta lucreză de un an la Clinica Chirurgie 3, parte a Institutului Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie „Prof. dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca.

Managerul unității medicale, Mihai Mleşniţe, a declarat, vineri, potrivit surselor de presă, că, momentan, asistenta locuieşte la fiica sa.

„Am făcut demersuri să îi venim în ajutor şi, cu sprijinul unor oameni de suflet, avem o ofertă de locuinţă pentru doamna asistentă de la Clinica Chirurgie 3. Gestul acelui proprietar mi se pare jenant”, a transmis acesta.

Surse: Digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea