O asistentă medicală a fost DATĂ AFARĂ de proprietar, din locuința în care stătea cu chirie, de frica coronavirusului

O asistentă medicală a fost DATĂ AFARĂ de proprietar, din locuința în care stătea cu chirie, de frica coronavirusului

De frica coronavirusului, un propietar a decurs la un gest extrem: a dat afară o femeie, asistent medical, care locuia în inchirie în locuința sa, din cauza că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu aceasta în aceeași casă. Femeia este asistent medical la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj-Napoca și a anunțat pe Facebook că este în căutarea unei noi locuințe, după ce a fost trimisă „pe făraș” de către propietar.

„Sunt asistent medical, iar duminică am fost dată afară din locuinţă de proprietar (a spus că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeaşi casă) de frica… virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar dacă aveţi informaţii despre o garsonieră vă rog P.M. Mă aştept la oferte decente. Poate fi şi o cameră la casă”, a scris asistenta pe Facebook.

ELIT

Asistenta lucreză de un an la Clinica Chirurgie 3, parte a Institutului Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie „Prof. dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca.

Managerul unității medicale, Mihai Mleşniţe, a declarat, vineri, potrivit surselor de presă, că, momentan, asistenta locuieşte la fiica sa.

Mihail David - 2020

„Am făcut demersuri să îi venim în ajutor şi, cu sprijinul unor oameni de suflet, avem o ofertă de locuinţă pentru doamna asistentă de la Clinica Chirurgie 3. Gestul acelui proprietar mi se pare jenant”, a transmis acesta.

Surse: Digi24

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...