Rămâi conectat

Politică Administrație

Nu va exista un al treilea concurent la șefia PNL: S-a finalizat perioada în care se puteau depune candidaturile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nu va exista un al treilea concurent la șefia PNL: S-a finalizat perioada în care se puteau depune candidaturile

Perioada în care se puteau depune candidaturile la șefia Partidului Național Liberal s-a terminat, a transmis Comisia de Organizare a Congresului PNL. Cele două moțiuni acceptate sunt cele ale lui Ludovic Orban și Florin Cîțu, iar asta înseamnă că nu se mai pune în discuție o a treia candidatură la Congresul PNL.

”1. În conformitate cu prevederile art. 67 alin. 1 din Statutul PNL, perioada de timp în care se puteau depune candidaturile pentru președinția PNL, proiectele de moțiuni (proiectele de program de acțiune politică ale PNL pe următorii ani) și listele cu grupurile de promovare a expirat pe 25 august 2021. Au fost depuse și acceptate pentru dezbateri în CDJ ale PNL două candidaturi ale domnnilor Ludovic Orban și Florin Cîțu.

2. În conformitate cu prevederile art. 71 alin. 4 din Statutul PNL, 17 septembrie 2021 este termenul limită până la care CDJ ale PNL întrunite statutar se pronunță, prin vot secret, pentru susținerea unui proiect de moțiune sau a ambelor proiecte de moțiuni.

3. În conformitate cu prevederile art. 71 alin. 7 din Statutul PNL, CDJ ale PNL nu pot da mandat imperativ pentru a vota sau nu o anumită moțiune.

4. În conformitate cu prevederile art. 72 alin. 1 din Statutul PNL, un proiect de moțiune acceptat se dezbate în Congres dacă întrunește susținerea a cel puțin 10 CDJ.”, arată Comisia de Organizare a Congresului PNL.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea