Noua taxă auto: Penalizarea mașinilor care poluează, pregătită în cele mai mici detalii de Guvern

Guvernul pregătește o nouă metodă de penalizare a proprietarilor de mașini care poluează, astfel încât nimeni să nu mai câștige în instanță. Proiectul de lege al taxei auto va fi finalizat până la sfârșitul anului.

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a spus, miercuri, la Alba Iulia, în cadrul unei conferințe de presă, fiind întrebată de proiectul taxei auto, despre care afirmase că va fi finalizat până la finalul anului, că la această metodă de penalizare a poluatorilor lucrează specialiști din mai multe ministere.

”Atunci când emit un ordin de ministru, scot o ordonanță de urgență, un HG, un proiect de lege, întotdeauna ele sunt foarte bine fundamentate și inclusiv fac dezbatere publică astfel încât să nu am niciun fel de fisură în adoptarea acelui act normativ. Așa vă spun și de data aceasta. Am spus că undeva până la sfârșitul anului pentru că ne dorim să luăm absolut la mână, împreună cu colegi de la Ministerul Transporturilor, RAR, Ministerul Finanțelor, Ministerul Justiției, pe toate părțile, analiza acestei viitoare metode de penalizare a poluatorului în sensul că nu dorim ca ea să mai fie atacată, contestată și să câștige cineva în instanță. Adică din toate punctele de vedere să ne asigurăm”, a spus Grațiela Gavrilescu.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

Marius 11 august 2018 at 19:27

sunt pregatit sa dau legea in judecata ca e abuziva facuta de hotii !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...