Rămâi conectat

Actualitate

ALBA : Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 2,9 milioane de euro, şi-a ridicat câştigul

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALBA : Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 2,9 milioane de euro, şi-a ridicat câştigul

Câştigătorul premiului de Categoria I la tragerea Loto 6/49, în valoare de peste 2,9 milioane de euro, şi-a ridicat, vineri, câştigul. Câştigătorul este un bărbat din judeţul Alba, care joacă în mod constant de aproximativ doi ani.

Potrivit unui comunicat transmis de Loteria Română, în cursul zilei de vineri s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din 3 iunie, în valoare de 14.307.599,36 lei (peste 2,9 milioane de euro).

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, din judeţul Alba, care nu vrea să îşi facă publică identitatea. Bărbatul a afirmat că joacă în mod constant la Loto 6/49, în Blaj, de aproximativ doi ani.

El joacă întotdeauna o singură variantă simplă la Loto 6/49, iar numerele jucate nu au nicio semnificaţie personală, acestea fiind alese de fiecare dată la întâmplare. Conform sursei citate, bărbatul a aflat că a câştigat marele premiu la Loto 6/49 urmărind, ca de fiecare dată, tragerile loto.

„Jocul periodic la Loteria Română chiar poate aduce câştiguri consistente. Nu vă pierdeţi încrederea în câştigurile Loteriei. Eu am jucat şi am câştigat”, a transmis bărbatul, care îşi va putea ajuta familia cu banii obţinuţi. El a spus că va continua să joace ca şi până acum şi că speră să mai câştige şi alte premii mari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea