Rămâi conectat

Ştirea zilei

Noi fluxuri de VACCINARE anti-COVID, deschise la Alba Iulia, Sebeș și Aiud. Serul cu care oamenii se vor imuniza

Ziarul Unirea

Publicat

în

De marți, 13 aprilie, capacitatea de vaccinare din județul Alba va fi suplimentată cu 3 fluxuri noi, ceea ce reprezintă 216 imunizări în plus pe zi.

Potrivit DSP Alba, cele 3 fluxuri noi se vor regăsi, câte unul, la următoarele centre de vaccinare: Alba Iulia – Sala de Sport a Universității ”1 Decembrie 1918”, Centrul de vaccinare Sebeș și Centrul de vaccinare Aiud. La cele 3 centre imunizările se realizează cu vaccin Pfizer (denumit Comirnaty).

După deschiderea celor 3 noi fluxuri, în județul Alba vor funcționa în total 20 de fluxuri de vaccinare organizate în cele 11 centre coordonate de către DSP Alba, astfel: Centrul de vaccinare de la Sala de Sport a Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia – 5 fluxuri (Pfizer); Centrul de vaccinare Aiud – 2 fluxuri (Pfizer); Centrul de vaccinare Sebeș – 2 fluxuri (Pfizer); Centrul de vaccinare Cugir – 1 flux (Pfizer); Centrul de vaccinare Câmpeni – 1 flux (Pfizer); Centrul de vaccinare Blaj – 1 flux (Pfizer); Centrul de vaccinare Teiuș – 1 flux (Pfizer); Centrul de vaccinare Ocna Mureș – 1 flux (Pfizer); Centrul de vaccinare Zlatna – 1 flux (Pfizer); Centrul de vaccinare de la Sala de Sport a Liceului Alexandru Domșa Alba Iulia – 4 fluxuri (AstraZeneca); Centrul de vaccinare Abrud – 1flux (AstraZeneca).

În perioada 4.01 – 10.04.2021 în județul Alba s-au efectuat în total 70.179 de imunizări, din care 40.947 – doza I și 29.232 – rapel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea