Rămâi conectat

Actualitate

Noi capturi de transporturi ilegale de lemn din Apuseni identificate și confiscate de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au continuate activitățile de combatere a ilegalităţilor provenite din exploatarea şi transportul materialului lemnos, în conformitate cu Planul de acţiune “Scutul Pădurii 2015”.

Potrivit IPJ Alba, “, în cursul zilei de ieri, 07 mai a.c., au fost organizate controale în trafic în zona munţilor Apuseni, ocazie cu care au fost depistate două transporturi ilegale de material lemnos şi confiscată cantitatea totală de 56,9 metri cubi material lemnos.

În jurul orelor 11,20, pe DN 75, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Sohodol, care transporta cu un camion, 7,2 metri cubi de cherestea, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

La ora 17,20, pe DN 74 A, pe raza oraşului Cîmpeni, a fost depistat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Bistra, în timp ce transporta cu un camion cu remorcă, cantitatea de 49,7 metri cubi material lemnos. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că menţiunile prevăzute în avizul de însoţire nu corespundeau cantitativ cu realitatea.

Ambii conducători auto au fost sancționaţi contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, privind sancţionarea contravenţiilor silvice, iar ca şi măsură complementară, întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea