Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Noapte cu peripeții pentru un bărbat din Sebeș: S-a trezit în casă cu un tâlhar, care l-a AGRESAT pentru 200 de lei și un card bancar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Sebeș au identificat, cu operativitate, un tânăr bănuit de săvârșirea unei tâlhării. Acesta ar fi pătruns într-o locuință, pentru a fura, iar când a fost surprins de proprietar, l-ar fi agresat, pentru a-și asigura scăparea.

În dimineața zilei de 8 iunie, în jurul orei 03,45, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Sebeș, a sesizat poliția, prin 112, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Acesta le-a spus polițiștilor că s-a trezit din somn și a găsit în locuință un individ, care căuta într-un dulap. Pentru a-și asigura scăparea, individul l-ar fi îmbrâncit, provocându-i leziuni ușoare la un braț.

Acesta ar fi reușit să sustragă suma de 200 de lei și un card bancar.

Cu ajutorul semnalmentelor puse la dispoziție de victimă, o echipă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș a identificat, pe strada Dorin Pavel din municipiu, persoana bănuită de săvârșirea faptelor.

Asupra tânărului de 23 de ani, din comuna Șona, județul Alba, a fost găsit cardul bancar sustras de la victimă.

Din cercetări a rezultat că tânărul este bănuit și de săvârșirea, la data de 25 mai 2021, a furtului sumei de 100 de lei, din sertarul unui magazin din Sebeș, când ar fi profitat de neatenția angajaților magazinului.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și furt, iar în cursul zilei de azi, 9 iunie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea