Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Nicolae Popa, consilierul primarului din Blaj, desemnat reprezentantul judeţului Alba în AGA la SC “APA-CTTA”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Nicolae Popa, consilierul primarului Gheorghe Rotar din Blaj va fi desemnat de Consiliul Judeţean Alba reprezentantul judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) la SC “APA-CTTA”, societatea care furnizează serviciile de alimentare cu apă şi canalizare în judeţ.

Numirea sa în această funcţie face obiectul unui proiect de hotărâre care va fi suspus joi, 23 august, votului consilierilor judeţeni.

PDL-istul Nicolae Popa îl înlocuieşte pentru următorii 4 ani, pe Horea Suciu al cărui mandat în această funcţie a expirat la data de 25 iulie 2012.

Consiliul Judeţean Alba este acţionarul majoritar în această societate, deţinând în prezent o cotă de 67% din capitalul social al societăţii. Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) este organul de conducere al societăţilor comerciale pe acţiuni.

Pentru participarea la adunările generale ale acţionarilor Popa va primi o indemnizaţie de şedinţă, reprezentând 10% din salariul directorului societăţii, asta însemnând circa 500 de lei.

Blăjeanul Nicolae Popa are 54 de ani şi este inginer agronom – absolvent al Institutului Agronomic Dr. Petru Groza din Cluj-Napoca în anul 1984. Până în anul 2011, când a devenit consilierul primarului Gheorghe Rotar, a deţinut funcţia de director la Oficiul Prefectural Blaj şi de administrator la mai multe societăţi comerciale.

foto: şedinţă la Consiliul Judeţean Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Muntele Găina sau ”Muntele Dragostei” din Alba, unde are loc anual Târgul de fete, încărcat de legende și tradiție

Unirea Ziarul

Publicat

în

Muntele Găina sau ”Muntele Dragostei” din Alba • Târgul de fete de la Găina • Legenda şi istoria Târgului de Fete de pe Muntele Găina ”Ține moț de hastă straiță/Să mă hâț (joc) cu hastă moață/Până mă hâțai cu moața/Se duse moțul cu straița!”… Una dintre cele mai importante şi mai inedite sărbători  ale moților […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea