Rămâi conectat

Sport

Nici Industria Galda de Jos – CS Ocna Mureș nu se dispută! Jucător depistat pozitiv la gazde, meci amânat pentru 18 noiembrie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nici derby „de Alba”, Industria Galda de Jos – CS Ocna Mureș nu se dispută astăzi, meciul contând pentru etapa a 9-a a Seriei a 9-a din Liga a 3-a fiind reprogramat de Federația Română de Fotbal petru miercuri, 18 noiembrie!

Este al doilea joc care nu se joacă în runda ce ar fi trebuit să încheie turul în care este implicată o conjudețeană, aseară fiind amânată întâlnirea CSO Cugir – Sănătatea Cluj, din cauza pandemiei de coronavirus ce  a lovit efectivul liderului.

La ultimele testări, Petruse (Industria Galda de Jos) a avut un prim rezultat „incert”, iar repetarea testelor, vineri, a dus la rezultatul „pozitiv” pentru jucătorul de bandă stânga al gazdelor care a fost integralist în restanța de miercuri.

Ținând cont că timpul era extrem de scurt, DSP Alba nu a putut declanșa ancheta epidemiologică obligatorie și, în consecință, nu a dat aviz pentru disputarea jocului la data fixată.

În consecință, jocurile Industria Galda de Jos – CS Ocna Mureș și CSO Cugir – Sănătatea Cluj au fost reprogramate în 18 noiembrie, practic în prima dată liberă, după încheierea oficială a sezonului (în 14 noiembrie).

Industria Galda de Jos este la al treilea caz de acest gen în această toamnă, când nu a putut evolua din motive legate de COVID 19, precedentele cazuri fiind meciurile cu Sănătatea Cluj (etapa a 6-a, motivul fiind depistarea lui Baghiu ca infectat; victorie a Galdei cu 4-3, în 28 octombrie) și Unirea Alba Iulia (etapa a 7-a, nu a primit avizul DSP Alba, s-au impus „alb-negrii” cu 2-1 miercurea trecută). Se repetă practic scenariul dde acum două săptămâni, în etapa a 7-a, una în care a jucat numai CSO Cugir (3-3 la Hunedoara), atunci fiind amânate întâlnirile Industria Galda – Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș – Unirea Dej (reprogramată pentru marți, 10 noiembrie)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea