Nici Industria Galda de Jos – CS Ocna Mureș nu se dispută! Jucător depistat pozitiv la gazde, meci amânat pentru 18 noiembrie

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Nici derby „de Alba”, Industria Galda de Jos – CS Ocna Mureș nu se dispută astăzi, meciul contând pentru etapa a 9-a a Seriei a 9-a din Liga a 3-a fiind reprogramat de Federația Română de Fotbal petru miercuri, 18 noiembrie!

Este al doilea joc care nu se joacă în runda ce ar fi trebuit să încheie turul în care este implicată o conjudețeană, aseară fiind amânată întâlnirea CSO Cugir – Sănătatea Cluj, din cauza pandemiei de coronavirus ce  a lovit efectivul liderului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La ultimele testări, Petruse (Industria Galda de Jos) a avut un prim rezultat „incert”, iar repetarea testelor, vineri, a dus la rezultatul „pozitiv” pentru jucătorul de bandă stânga al gazdelor care a fost integralist în restanța de miercuri.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Ținând cont că timpul era extrem de scurt, DSP Alba nu a putut declanșa ancheta epidemiologică obligatorie și, în consecință, nu a dat aviz pentru disputarea jocului la data fixată.

În consecință, jocurile Industria Galda de Jos – CS Ocna Mureș și CSO Cugir – Sănătatea Cluj au fost reprogramate în 18 noiembrie, practic în prima dată liberă, după încheierea oficială a sezonului (în 14 noiembrie).

Industria Galda de Jos este la al treilea caz de acest gen în această toamnă, când nu a putut evolua din motive legate de COVID 19, precedentele cazuri fiind meciurile cu Sănătatea Cluj (etapa a 6-a, motivul fiind depistarea lui Baghiu ca infectat; victorie a Galdei cu 4-3, în 28 octombrie) și Unirea Alba Iulia (etapa a 7-a, nu a primit avizul DSP Alba, s-au impus „alb-negrii” cu 2-1 miercurea trecută). Se repetă practic scenariul dde acum două săptămâni, în etapa a 7-a, una în care a jucat numai CSO Cugir (3-3 la Hunedoara), atunci fiind amânate întâlnirile Industria Galda – Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș – Unirea Dej (reprogramată pentru marți, 10 noiembrie)

Dan HENEGAR