Rămâi conectat

Ştirea zilei

Netflix impune taxă suplimentară pentru cei care dau parola contului membrilor din afara familiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Netflix impune taxă suplimentară pentru cei care dau parola contului membrilor din afara familiei

Netflix face încă o încercare de a opri partajarea ilicită a conturilor de către abonați, anunță La Stampa.

Conform actualului regulament, contul unui client Netflix „nu poate fi partajat în afara familiei”. Acesta este motivul pentru care au fost studiate metode care să garanteze utilizatorilor posibilitatea de a-și partaja abonamentul într-un mod simplu, sigur, dar mai ales legal, chiar și cu persoane din afara familiei lor.

Acum, într-un test care va fi lansat în Chile, Costa Rica și Peru, Netflix va permite abonaților la planul standard și premium, să adauge, prin plata unei taxe suplimentare, „subconturi” pentru alte maxim două persoane care nu locuiesc împreună și, prin urmare, în afara unității familiale. Fiecare dintre acestea va avea propriul profil și conținutul recomandat, care poate fi importat și de la unul dintre profilurile existente, dar mai ales user și parolă unice, la un cost de 2.380 CLP (2,67 €) în Chile, 2,99 USD (2,73 €) în Costa Rica și 7,9 PEN (1,92 EUR) în Peru.

„Am fost întotdeauna flexibili față de oamenii care locuiesc împreună, cu funcții precum „profiluri separate” și adăugând mai multe dispozitive în funcție de tarifele alese. A existat o oarecare confuzie despre când și cum se poate partaja un cont Netflix. Drept urmare, conturile sunt partajate acum în mai multe case, ceea ce ne afectează capacitatea de a investi în filme sau seriale TV noi pentru utilizatorii noștri”, explică Chengyi Long, director de inovare a produselor la Netflix.

În țările în care va începe testul, abonații platformei care își împărtășesc contul în afara gospodăriei, vor fi notificați cu privire la noile opțiuni. Dar ca și în cazul altor teste efectuate anterior, nu există nicio garanție că acestea vor deveni permanente în serviciu: „vom lucra pentru a înțelege utilitatea acestor noi funcții pentru abonații din aceste trei țări, înainte de a face modificări în restul lumii”, concluzionează Long.

sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum se efectuează testele antidrog (drugtest): Explicațiile polițiștilor din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum se efectuează testele antidrog (drugtest): Explicațiile polițiștilor din Alba Miercuri, 7 iulie 2024, începând cu ora 10.00, IPJ Alba a organizat în parcarea Carolina Mall, o acțiune de informare cu privire la ultimele modificări în domeniul legislației rutiere și prevenirea evenimentelor negative în trafic. Printre altele, reprezentanții Serviciului Rutier au prezentat modul cum se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea