Rămâi conectat

Actualitate

Nepotismul în guvernarea PSD-ALDE a ajuns la un nou nivel. Unde lucrează fiul unui fost vicepremier

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nepotismul în guvernarea PSD-ALDE a ajuns la un nou nivel. Unde lucrează fiul unui fost vicepremier.

Fiul unul fost vicepremier are parte de un tratatment preferențial în Ministerul Agriculturii, pe baza relațiilor tatălui său. Nivelul la care s-a ajuns cu nepotismul ține de o altă orânduire. Fostul prim-ministru interimar și vicepremier Gabriel Oprea își maturizează fiul pe bani și funcții publice. Gabriel Marin Oprea a fost angajat temporar pe perioada lunii mai și iunie la Ministerul Agriculturii, după ce la începutul anului a încercat să se angajeze fără succes la același minister, prin intermediul unui concurs de angajare cu dedicație.

Surse din cadrul Ministerului Agriculturii au declarat fiul fostului vicepremier nu prea venea la muncă. Potrivit acestora, Gabriel Oprea dorea ca fiul său să se se maturizeze și să aibă un serviciu cu program.

”A fost angajat pe pile, venea când voia și pleca cu mult timp înainte de terminarea programului. Lucra direct cu secretarul general din minister, Constantin Ilie Aprodu, și el un apropiat al lui Gabriel Oprea”, a explicat o sursă din ministerul Agriculturii, citată de G4Media.ro.

”Ne era vorba de bani (salariul era de aproape o mie de euro – n.r.), Gabriel Oprea credea că așa se maturizează fiul său, un copil crescut cu totul la dispoziție. Credea că așa mai renunță la fete, cluburi și mașini. Asta spuneau chiar apropiații secretarului general Ilie Aprodu, care știau de la acesta. Este haios, dar ăsta este adevărul. Gabriel Oprea își maturizează fiul pe bani și funcții publice. Funcție care putea fi ocupată de un copil cu adevărat muncitor, care avea nevoie de un salariu ca să-și plătească lunar chiria”, a declarat sursa citată.

Oprea jr. a lucrat în baza unui contract pe perioadă determinată, prin urmare nu are statut de funcționar public și nu a depus declarații de avere și de interese.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea