Nelu Tătaru: Toate cele 8 obiective de modernizare și extindere a SJU Alba Iulia vor fi finanțate

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Aflat într-o scurtă vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, Nelu Tătaru, ministrul sănătații a declarat că a fost găsită sursa de finanțare necesară proiectului de modernizare și extindere a SJU Alba Iulia. Banii vor veni din fonduri europene nerambursabile.

„În urma discuțiilor cu ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș, sunt în măsură să vă anunț că am găsit sursa de finanțare pentru perioada 2021-2027. Toată suma necesară proiectului de modernizare și extindere a SJU Alba Iulia va fi din fonduri europene nerambursabile, acest proiect fiind prins în planul național de relansare și reziliență.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Toate cele 8 obiective pe care le au în lucru în acest moment vor fi finanțate. Că vorbim de Oncologie și Cardiologie Intervențională, că vorbim de Bloc Operator, de Secția de Boli Infecțioase, de Ortopedie și Traumatologie, de Psihiatrie Cronici, Neonatologie-Ginecologie sau Pediatrie.

La fel schimbarea destinației și extindere pentru secția de Recuperare și Balneologie. Toate aceste obiective sunt prinse și odată cu realizarea acestora spitalul din Alba va fi unul din cele mai moderne din țară”, a declarat Nelu Tătaru.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419