Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Nelu Tătaru, despre numirea controversată de la șefia spitalului din Câmpeni: „nu a fost o schimbare, ci a fost o prelungire”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nelu Tătaru, despre numirea controversată de la șefia spitalului din Câmpeni: „nu a fost o schimbare, ci a fost o prelungire” • Ministrul motivează ”schimbarea” și pe existența a 2 cazuri de COVID-19

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, sâmbătă, că va trimite Corpul de Control la spitalele din Câmpeni, judeţul Alba, după ce a primit mai multe sesizări privind activitatea din cele două unităţi medicale.

Citește și: Schimbare cu „cântec” la Spitalul din Câmpeni. Primarul orașului: „Cum puteți pune UN CHELNER ÎN LOCUL UNUI ADEVĂRAT MANAGER”

Întrebat de jurnalişti de ce a ales să-l numească pe Valentin Gog în funcţia de manager a Spitalului Orăşenesc Câmpeni, o persoană care a lucrat în turism, ministrul Tătaru a declarat că „nu a fost o schimbare, ci a fost o prelungire”. El a spus totodată că „sunt medici revoltaţi, dar sunt şi medici care au făcut actuala propunere”.

„Nu a fost o schimbare, a fost o prelungire. Am cerut o informaţie de la comunitatea locală, am cerut o informaţie de la personalul medical. Sunt sesizări multe. Voi trimite şi corpul de control atât pentru patologie COVID, pentru că nu a fost înţeleasă şi tratată cum trebuie, cât şi pentru gestionarea ca management a unităţilor sanitare. Sunt două în acel oraş”, a spus ministrul Nelu Tătaru, potrivit Agerpres.

El a criticat faptul că în doi ani au fost mai mulţi manageri interimari

„Haideţi să lăsăm la o parte politica. Acolo putem vedea în acest moment stricarea unui folclor local. După cum puteţi vedea, tot ceea ce a însemnat administraţie locală a însemnat nu numai o politizare dar şi o transformare a medicinei în orice altceva, numai medicină nu. Când ai mai mult de doi ani în care schimbi 11-12 manageri, toţi interimari, pentru a fi în subordinea cuiva”, a spus ministrul Sănătăţii.

Reacţia vine după ce primarul PSD din Câmpeni, Călin Andreş, a cerut Ministerului Sănătăţii să revină asupra deciziei de numire a lui Valentin Gog, membru PNL, de la conducerea spitalului din localitate întrucât nu ar avea competenţele necesare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea