Nelu Tătaru, despre numirea controversată de la șefia spitalului din Câmpeni: „nu a fost o schimbare, ci a fost o prelungire”

Nelu Tătaru, despre numirea controversată de la șefia spitalului din Câmpeni: „nu a fost o schimbare, ci a fost o prelungire” • Ministrul motivează ”schimbarea” și pe existența a 2 cazuri de COVID-19

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, sâmbătă, că va trimite Corpul de Control la spitalele din Câmpeni, judeţul Alba, după ce a primit mai multe sesizări privind activitatea din cele două unităţi medicale.

Citește și: Schimbare cu „cântec” la Spitalul din Câmpeni. Primarul orașului: „Cum puteți pune UN CHELNER ÎN LOCUL UNUI ADEVĂRAT MANAGER”

Întrebat de jurnalişti de ce a ales să-l numească pe Valentin Gog în funcţia de manager a Spitalului Orăşenesc Câmpeni, o persoană care a lucrat în turism, ministrul Tătaru a declarat că „nu a fost o schimbare, ci a fost o prelungire”. El a spus totodată că „sunt medici revoltaţi, dar sunt şi medici care au făcut actuala propunere”.

ELIT

„Nu a fost o schimbare, a fost o prelungire. Am cerut o informaţie de la comunitatea locală, am cerut o informaţie de la personalul medical. Sunt sesizări multe. Voi trimite şi corpul de control atât pentru patologie COVID, pentru că nu a fost înţeleasă şi tratată cum trebuie, cât şi pentru gestionarea ca management a unităţilor sanitare. Sunt două în acel oraş”, a spus ministrul Nelu Tătaru, potrivit Agerpres.

El a criticat faptul că în doi ani au fost mai mulţi manageri interimari

„Haideţi să lăsăm la o parte politica. Acolo putem vedea în acest moment stricarea unui folclor local. După cum puteţi vedea, tot ceea ce a însemnat administraţie locală a însemnat nu numai o politizare dar şi o transformare a medicinei în orice altceva, numai medicină nu. Când ai mai mult de doi ani în care schimbi 11-12 manageri, toţi interimari, pentru a fi în subordinea cuiva”, a spus ministrul Sănătăţii.

Mihail David - 2020

Reacţia vine după ce primarul PSD din Câmpeni, Călin Andreş, a cerut Ministerului Sănătăţii să revină asupra deciziei de numire a lui Valentin Gog, membru PNL, de la conducerea spitalului din localitate întrucât nu ar avea competenţele necesare.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...