Rămâi conectat

Actualitate

Nelu Tătaru, declarație acidă la vizita sa în Alba Iulia: „Cei care contestă o măsură de alertă să-şi revizuiască un pic şi atitudinea, dar şi poziţia”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În vizita sa în Alba Iulia, Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, a declarat că cei care contestă starea de alertă ar trebui să-și revizuiască atitudinea și poziția, în condițiile în care măsurile de relaxare duc la o creștere al numărului de cazuri de infectare cu COVID-19.

„Măsurile de relaxare tot timpul vor aduce o creştere a numărului de cazuri. Noi trebuie să gestionăm acest număr de cazuri şi tocmai de aceea solicit pe această cale ca cei care sunt reticenţi sau contestă o măsură de alertă să-şi revizuiască un pic şi atitudinea, dar şi poziţia. Vrem, nu vrem, suntem într-o stare de alertă, declarată, decretată sau nu. Realizând că totuşi avem cazuri în comunitate şi crescând în ultimele două zile, atunci avem o justificare”, a precizat Nelu Tătaru.

Acesta a adăugat că, pentru măsurile de relaxare propuse după 15 iunie, sunt avute în vedere unele contramăsuri, ce pot fi luate rapid, atunci când starea nu este favorabilă.

Ministrul Sănătăţii se află vineri într-o vizită de lucru în judeţul Alba, unde verifică modul de acordare a asistenţei medicale în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba-Iulia şi are întâlniri cu personalul medical, precum şi cu autorităţile sanitare şi locale.

Sursa: știripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea