Negruț cere demisia lui Zgonea: Nu accept ca Alba Iulia să fie atacată cu atâta mârlănie. Veci pururi PSD-ul nu va conduce în Alba

Paul Voicu - Primar 2020

În mai multe rânduri am făcut declarații în legătură cu lipsurile pe care le-au resimt cetățenii Alba Iuliei din partea administrației locale. De exemplu am atras atenția asupra cotei de impozitare reglementată la nivel local, lucru care îi afecta pe albaiulieni. Am semnalat și voi semnala problemele cu care se confruntă acest oraș.

Clement Negrut11Deputatul Clement Negruț a cerut, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, demisia președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, după declarațiile făcute la Alba Iulia.

ELIT

Citește și Zgonea, la Alba Iulia: Singura voastră bucurie este că vă vizitează cineva și că o dată pe an noi venim aici să celebrăm ceva

Dar am arătat mereu respectul cuvenit adversarilor mei politici și celor care-i susțin. Am fost, sunt și voi rămâne fidel unor principii sănătoase iar unul dintre acestea este respectul. Politica este o bătălie, însă în această bătălie poți alege să fii un luptător onest și caracterizat de fair-play sau un calomniator și un laș. Eu am ales înfruntarea onestă cu orice adversar, însă am avut și voi avea o abordare curajoasă și răspund tuturor atacurilor politice.

Mihail David - 2020

Ce nu voi accepta însă niciodată este ca orașul care m-a crescut și care m-a format din toate punctele de vedere, să fie atacat cu atâta mârlănie de un om politic. Cel care și-a permis acest lucru este domnul Zgonea, Președintele Camerei Deputaților, nu știu în PSD ce hram poartă.

Afirmațiile pe care le-a făcut la adresa Alba Iuliei și a locuitorilor îl descalifică pe domnul Zgonea și îi arată caracterul slab. Nu poți să vii la Alba Iulia și să spui aceste lucruri: ,,Alba Iulia este municipiu reședință de județ doar pe hârtie, iar singura bucurie pe care o au cetățenii acestui oraș este prilejuită de sărbătoarea Zilei Naționale a României.”

Îl întreb pe domnul Zgonea: PSD nu are nicio vină pentru acest lucru? Alba Iulia a fost tot aici și sub guvernarea lui Victor Viorel Ponta și a ,,beneficiat” de ,,grija” sa la fel ca majoritatea orașelor din țară. O amintire dureroasă rămasă din partea PSD-ului este bucata de autostrada demolată spre Sibiu, domnule Zgonea. Vă mulțumim!

Și să nu uităm că Alba Iulia a crescut enorm de mult prin proiectele cu finanțare europeană grație unui Ministru al Dezvoltării de care mulți nu mai vor să-și aducă aminte, dar căruia ar trebui să-i mulțumească.

Tăcerea i-ar fi fost mult mai folositoare domnului Zgonea. Mai ales când a venit să viziteze una din cele mai slabe organizații ale PSD-ului din țară. Atât de slabă încât cu greu și-a găsit un candidat pentru primărie iar pentru posturile de consilieri locali a apelat la simpli cetățeni. Ce înseamnă asta? Atât de prost stau cu resursa umană? Chiar sunt curios să văd cine va accepta să candideze pe listele lor, nefiind membru PSD în acest moment.

Recunosc că Alba Iulia are nevoie de o schimbare, asta și gândindu-mă la principiul legat de sănătatea democrației dat de rotația la guvernare. Dar nu voi ataca niciun adversar politic în mod ticălos. Nu este felul meu de a face politică. Dacă aleg să mă înscriu într-o cursă o fac cu gânduri cinstite. Alegerile pe care le-am făcut arată că am preferat să-mi respect principiile chiar dacă a trebuit să merg pe calea cea grea și nu pe cea ușoară. Tocmai de aceea am ales Mișcarea Populară cu care am pornit din nou de jos și nu am intrat în partidele vechi. Și astăzi aș face aceeași alegere: Mișcarea Populară, pentru că este cea mai bună alegere!

Preşedinte MP Alba,

Deputat Clement Negruţ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

1 4 martie 2016 at 12:07

Negrutze… daca vrei sa te ia lumea in seama ocupa-te de lucruri serioase si nu de „varul” lui Mihai Viteazul ! De exemplu de faptul ca nu se va mai discuta luni, in sedinta de CL, despre reducerea impozitului pentru cladirile nerezidentiale deoarece boier havescu a lamurit doi consilieri sa-si retraga semnaturile de pe o initiativa in acest sens ! Astea sunt lucruri de care au nevoie albaiulienii si nu de abureli !

@1 4 martie 2016 at 12:42

…cine-s…”gonzilierii”,au nume?

1 4 martie 2016 at 15:56

Stirea a fost publicata in ziarul unirea de astazi dar nu le-a publicat si numele. Pacat ca ar fi trebuit sa stim si noi cine sunt cei doi tradatori :(.

H B 4 martie 2016 at 14:39

Javra nu încetează să latre și jigodia îi ține isonul !

pilu 4 martie 2016 at 16:51

Ce intelegi prin partidele vechi ? PNT-CD sau PNL. Ca altele mai vechi n-au fost. PDL-ul cea fost ?
Ma, nu vorbi de dragul de a te afla in treaba. Atat de duce capul si gata. Nu ai evoluat in politica deloc. Da, dar vrei iar in Parlament. Ho !

oANA 4 martie 2016 at 20:20

Nici o editie fara clement,nu mai suport!

Nelucu 5 martie 2016 at 21:01

Traseistul se plimba, cainii, latra, huiduit de Alba toata !

Rlorin Foman 7 martie 2016 at 11:31

Cei doi 2 „conselieri” locali sunt: stimabilii PDL-isti Pistol si onorabilul ex-PPDD-ist Pocol care in prealabil au semnat ca primarii :))))))))))))))))))

Ardeleanul 7 martie 2016 at 12:47

Zgonea si PSD nu mai au ce cauta in Alba Iulia, ceea ce a facut PSD este un atac la capitala de suflet a tuturor romanilor si nu un atac politic ci unul miselesc si defaimator. Sper ca la urmatoarele alegeri PSD sa nu ia niciun vot din judetul Alba asa ar merita dupa atacul meselesc si total gratuit.

sprinjeanul 8 martie 2016 at 13:07

in cazul asta nu stiu de ce este condamnat negrut,pentru ca la cele spuse de zgonescu (urat spuse)nimeni n-a luat atitudine.doar el.nu vreau sa ma fac aparatorul lui dar nu merita un asa tratament.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...