Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Negruț cere demisia lui Zgonea: Nu accept ca Alba Iulia să fie atacată cu atâta mârlănie. Veci pururi PSD-ul nu va conduce în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În mai multe rânduri am făcut declarații în legătură cu lipsurile pe care le-au resimt cetățenii Alba Iuliei din partea administrației locale. De exemplu am atras atenția asupra cotei de impozitare reglementată la nivel local, lucru care îi afecta pe albaiulieni. Am semnalat și voi semnala problemele cu care se confruntă acest oraș.

Clement Negrut11Deputatul Clement Negruț a cerut, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, demisia președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, după declarațiile făcute la Alba Iulia.

Citește și Zgonea, la Alba Iulia: Singura voastră bucurie este că vă vizitează cineva și că o dată pe an noi venim aici să celebrăm ceva

Dar am arătat mereu respectul cuvenit adversarilor mei politici și celor care-i susțin. Am fost, sunt și voi rămâne fidel unor principii sănătoase iar unul dintre acestea este respectul. Politica este o bătălie, însă în această bătălie poți alege să fii un luptător onest și caracterizat de fair-play sau un calomniator și un laș. Eu am ales înfruntarea onestă cu orice adversar, însă am avut și voi avea o abordare curajoasă și răspund tuturor atacurilor politice.

Ce nu voi accepta însă niciodată este ca orașul care m-a crescut și care m-a format din toate punctele de vedere, să fie atacat cu atâta mârlănie de un om politic. Cel care și-a permis acest lucru este domnul Zgonea, Președintele Camerei Deputaților, nu știu în PSD ce hram poartă.

Afirmațiile pe care le-a făcut la adresa Alba Iuliei și a locuitorilor îl descalifică pe domnul Zgonea și îi arată caracterul slab. Nu poți să vii la Alba Iulia și să spui aceste lucruri: ,,Alba Iulia este municipiu reședință de județ doar pe hârtie, iar singura bucurie pe care o au cetățenii acestui oraș este prilejuită de sărbătoarea Zilei Naționale a României.”

Îl întreb pe domnul Zgonea: PSD nu are nicio vină pentru acest lucru? Alba Iulia a fost tot aici și sub guvernarea lui Victor Viorel Ponta și a ,,beneficiat” de ,,grija” sa la fel ca majoritatea orașelor din țară. O amintire dureroasă rămasă din partea PSD-ului este bucata de autostrada demolată spre Sibiu, domnule Zgonea. Vă mulțumim!

Și să nu uităm că Alba Iulia a crescut enorm de mult prin proiectele cu finanțare europeană grație unui Ministru al Dezvoltării de care mulți nu mai vor să-și aducă aminte, dar căruia ar trebui să-i mulțumească.

Tăcerea i-ar fi fost mult mai folositoare domnului Zgonea. Mai ales când a venit să viziteze una din cele mai slabe organizații ale PSD-ului din țară. Atât de slabă încât cu greu și-a găsit un candidat pentru primărie iar pentru posturile de consilieri locali a apelat la simpli cetățeni. Ce înseamnă asta? Atât de prost stau cu resursa umană? Chiar sunt curios să văd cine va accepta să candideze pe listele lor, nefiind membru PSD în acest moment.

Recunosc că Alba Iulia are nevoie de o schimbare, asta și gândindu-mă la principiul legat de sănătatea democrației dat de rotația la guvernare. Dar nu voi ataca niciun adversar politic în mod ticălos. Nu este felul meu de a face politică. Dacă aleg să mă înscriu într-o cursă o fac cu gânduri cinstite. Alegerile pe care le-am făcut arată că am preferat să-mi respect principiile chiar dacă a trebuit să merg pe calea cea grea și nu pe cea ușoară. Tocmai de aceea am ales Mișcarea Populară cu care am pornit din nou de jos și nu am intrat în partidele vechi. Și astăzi aș face aceeași alegere: Mișcarea Populară, pentru că este cea mai bună alegere!

Preşedinte MP Alba,

Deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea