Rămâi conectat

Ştirea zilei

Municipiul Alba Iulia, promovat la două dintre cele mai importante târguri naționale de turism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Timp de 2 săptămâni echipa municipiului va fi prezentă într-un adevărat tur de forţă pentru promovarea Cetăţii Alba Iulia, la cele mai importante evenimente turistice naţionale desfăşurate în această perioadă la Cluj Napoca şi Bucureşti.

În acest sfârşit de săptămână Cetatea Alba Carolina se mută la Cluj-Napoca împreună cu Legiunea Romană, pentru a-i convinge pe cei din Transilvania să vină în număr cât mai mare la Alba Iulia. Târgul de vacanţe de la Cluj se desfăşoară în perioada 8-10 martie la Expo Transilvania.

Cea de-a doua participare a municipalităţii este consemnată la Târgul de Turism al României, în pavilionul Romexpo, alături de Consiliul Judeţean Alba, începând din 14 martie. Aici Garda Romană va impresiona încă o dată  miile de vizitatori, iar standul municipiului Alba Iulia şi al Consiliului Judeţean va oferi informaţii turiştilor, români sau străini, dornici să descopere frumuseţile locului.

Întâlnirile cu reprezentanţii celor mai importante agenţii de turism sau tour operatori din ţară pentru stabilirea de legături puternice şi parteneriate sunt obiective ce subscriu proiectului ”Respiră aerul istoriei” aflat în perioada de sustenabilitate. Prezenţa municipalităţii reprezintă o notă concretă de promovare a Cetăţii Alba Carolina la Târgul de Turism al României.

Dorinţa administrației locale este de a valida tot ceea ce s-a creat la Alba Iulia şi prin astfel de evenimente în care turiştii pot afla direct că acest patrimoniu  merită să fie redescoperit şi perceput la adevărata lui valoare, iar aceste obiective trebuie să devină destinaţii turistice importante şi locuri în care istoria să îşi retrăiască gloria.

Alba Iulia continuă efortul de promovare punctuală important cum e Cetatea Alba Carolina. În egală măsură vom arăta că Cetatea poate să fie şi extrem de vie, un loc perfect pentru evenimente importante şi că poate fi atractivă şi ca reper cultural şi turistic solid, real, nu doar prin prisma valorii şi rezonanţei sale istorice”, a declarat primarul Mircea Hava.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea