Moş Simion Gavrilă din Săsciori a împlinit 100 de ani

Moş Simion Gavrilă a împlinit 100 de ani, iar comunitatea locală i-a pregătit o surpriză, sărbătorindu-l aşa cum se cuvine, din iniţiativa Primăriei Săsciori.
Alăturându-se reprezentanţilor administraţiei locale condusă de primarul Florin Morar, o delegaţie a Şcolii Săsciori formată din câţiva elevi, însoţiţi de prof. Maria Gros – director, prof. Alina Stanciu şi profesor consilier Ioana Bogdan s-a prezentat la poarta casei sărbătoritului pentru a-i ura tradiţionalul „La mulţi ani”. De pe marginea patului, din cămăruţa bine încălzită, aflat sub îngrijirea fiului şi a nepoatei sale, moş Simion Gavrilă i-a primit pe toţi cu zâmbetul pe buze, dar şi cu lacrimi de emoţie în ochi, pentru că de multă vreme nu s-a mai adunat atâta lume în odaia dumnealui.
În semn de recunoştinţă şi admiraţie pentru moş Simion Gavrilă, copiii i-au dăruit o icoană pe sticlă şi un vas de lut confecţionate de ei la atelierul de olărit din cadrul Şcolii Săsciori, sub îndrumarea prof. Lucia Bratu. Pentru a-i mai îndulci zilele, moş Simion a primit din partea Primăriei Săsciori un delicios tort sub forma cifrelor admirabilei sale vârste, un sprijin pe mai departe – un baston şi, nu în ultimul rând, un certificat de apreciere din partea întregii comunităţi săsciorene. „La mulţi ani, cu sănătate, moş Simioane!”.
Robert GHERGU

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419