Rămâi conectat

Ştirea zilei

Moş Simion Gavrilă din Săsciori a împlinit 100 de ani

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Moş Simion Gavrilă a împlinit 100 de ani, iar comunitatea locală i-a pregătit o surpriză, sărbătorindu-l aşa cum se cuvine, din iniţiativa Primăriei Săsciori.
Alăturându-se reprezentanţilor administraţiei locale condusă de primarul Florin Morar, o delegaţie a Şcolii Săsciori formată din câţiva elevi, însoţiţi de prof. Maria Gros – director, prof. Alina Stanciu şi profesor consilier Ioana Bogdan s-a prezentat la poarta casei sărbătoritului pentru a-i ura tradiţionalul „La mulţi ani”. De pe marginea patului, din cămăruţa bine încălzită, aflat sub îngrijirea fiului şi a nepoatei sale, moş Simion Gavrilă i-a primit pe toţi cu zâmbetul pe buze, dar şi cu lacrimi de emoţie în ochi, pentru că de multă vreme nu s-a mai adunat atâta lume în odaia dumnealui.
În semn de recunoştinţă şi admiraţie pentru moş Simion Gavrilă, copiii i-au dăruit o icoană pe sticlă şi un vas de lut confecţionate de ei la atelierul de olărit din cadrul Şcolii Săsciori, sub îndrumarea prof. Lucia Bratu. Pentru a-i mai îndulci zilele, moş Simion a primit din partea Primăriei Săsciori un delicios tort sub forma cifrelor admirabilei sale vârste, un sprijin pe mai departe – un baston şi, nu în ultimul rând, un certificat de apreciere din partea întregii comunităţi săsciorene. „La mulţi ani, cu sănătate, moş Simioane!”.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Renovarea sediului Poliției Locale din Alba Iulia: Licitația de 1.8 milioane de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Renovarea sediului Poliției Locale din Alba Iulia: Licitația de 1.8 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Municipiului Alba Iulia a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări în cadrul proiectului „Renovarea energetică a clădirilor publice din Municipiul Alba Iulia – Serviciul Poliția Locală”. Valoarea totală estimată a investiției este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea