Monument închinat eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

l Ora 11.00 – Intonarea Imnului de stat al României; Depunere de coroane de flori la Troiţa din Piaţa I.C. Brătianu, Imnul Eroilor.
Loc de desfăşurare: Piaţa I.C. Brătianu.
Participanţi: Reprezentanţi ai Asociaţiilor de Revoluţionari din judeţul Alba, Instituţia Prefectului judeţului Alba, Consiliul Judeţean Alba, Primăria municipiului Alba lulia, Garnizoana Alba lulia.
l Ora 11.30 – Intonarea Imnului de Stat al României, Dezvelirea Monumentului închinat eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989, Slujba de sfinţire a monumentului eroilor Revoluţiei din decembrie 1989, Alocuţiuni ale reprezentanţilor autorităţilor locale, revoluţionari, Depunere de coroane la monument, Imnul Eroilor.
Loc de desfăşurare: B-dul Transilvaniei.
Participanţi: Reprezentanţi ai Asociaţiilor de Revoluţionari din judeţul Alba, Instituţia Prefectului judeţului Alba, Consiliul Judeţean Alba, Primăria municipiului Alba lulia, Garnizoana Alba lulia, partide politice, asociaţii.
l Ora 13.00 – Reuniune comemorativă, Hotel „Parc”.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

H.Adolph 20 decembrie 2010 at 9:40

EROI !? putini au fost, restul sunt simulanti. Aparuti la ani dupa lovilutie… O gramada de putori care au cunoscut pe cine trebuie si care au dat declaratii sa se sustina unii pe altii.
Cativa derbedei si vagabonzi s-au plimbat pe strazi in zilele acelea de decembrie 1989 si gata au ajuns mari eroi, luptatori anticomunisti. Tot ei au adus pe altii in „sistem”. Astia trebuie bagati la puscarie pentru minciuna si furt. Sa munceasca ca sa dea inapoi tot ce-au primit gratis.
Cu scarba si greata,
H.Adolph,
Rromania

cristina 20 decembrie 2010 at 14:00

Din nou elogii participantilor, de la revoluntionari pana la CJ, CL si altii. de ce nu spune nimeni insa cine a facut monumentul ? care este numele artistului? cat a costat monumentul? chestii de astea ne intereseaza, ca de participat stim cine participa peste tot. artistii nostri raman insa anonimi, in umbra politicienilor….mare mare pacat!!!

H.Adolph 20 decembrie 2010 at 14:17

nenea ADMIN, comentariile mele deranjeaza?
danke schon!

Comentariile sunt oprite