Rămâi conectat

Sport

Modificări în efectivul campioanei Volei Alba Blaj | Lisa Izquierdo, accidentată, a părăsit formaţia din “Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj continuă antrenamentele la domiciliu, tripla campioană a României parcurgând aproape o lună de zile de la startul pregătirilor. Deocamdată, sub comanda lui Darko Zakoc sunt 11 jucătoare, întrucât cubaneza Jennifer Alvarez mai aşteaptă câteva zile până la obţinerea vizei pentru România. În schimb la antrenamente sunt prezente de la începutul acestei săptămâni şi Ana Cleger (voleibalista din Cuba), alături de Ramona Rus. Voleibalista blăjeancă (21 de ani), prezentă în efectivul cu care s-a cucerit primul titlu, în 2015, revine după doi ani la echipa din “Mica Romă” ce a lansat-o în voleiul autohton, după ce a jucat la CSM Lugoj şi este cea mai proaspătă achiziţie a deţinătoarei eventului naţional. Însă cu siguranţă venirea Ramonei Rus nu reprezintă ultimul transfer al reprezentantei României în Champions League în această perioadă precompetiţională. Asta pentru că, o altă jucătoare venită în vară, extrema Lisa Izquierdo s-a accidentat grav la genunchi (leziune a ligamentelor încrucişate) şi va lipsi o perioadă îndelungată de lângă fileu, iar Volei Alba Blaj este obligat implicit să mai caute o voleibalistă valoroasă care să suplineasă golul lăsat de internaţionala din Germania.

*După doi ani, a revenit Ramona Rus

Până la startul sezonului 2017/ 2018, Volei Alba Blaj va participa la două turnee de pregătire. Primul dintre acestea este Cupa “Agroland Timişoara”, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, alături de echipa gazdă (unde a ajuns Roxana Bacşiş), “U” Cluj şi Bekecsaba, campioana Ungariei. În 4-6 octombrie, în Sala “Timotei Cipariu” va fi organizată “Cupa Blajului”, unde suporterii locali vor putea urmări la lucru “mândria” sportivă a judeţului Alba, alături de Ştiinţa Bacău, Agroland Timişoara şi o formaţie din prima ligă a Serbiei.

Lotul Volei Alba Blaj pentru sezonul 2017/2018: coordonatori (ridicători): Lena Möllers (Germania), Petya Barakova (Bulgaria) şi Andreea Tămaş; universali (falşi): Ana Cleger (Cuba/ Azerbaidjan), Jennifer Alvarez (Cuba) şi Ramona Rus; centri: Nneka Onyejekwe, Mariana Thomaz de Aquino (Brazilia) şi Renata Maggioni (Brazilia/Polonia); secunzi (extreme): Adina Salaoru, Selime İlyasoğlu (Turcia/ Bulgaria); libero: Marina Vujović (Serbia).

Foto Nicu GOGA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!! Rezultate remarcabile realizate de talentata atletă Denisa Maria Komiveș, care a cucerit două medalii de aur la Campionatele Naționale Under 16, în probele de 1500 de metri și 800 de metri, în ambele rânduri sportiva realizând PB, în cursele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea