Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Oameni şi locuri

Miting de protest la Cugir

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, în jurul orei 17:30, pe un frig de minus 8 grade Celsius, cca 20 de localnici s-au adunat în fata Catedralei Adormirea Maicii Domnului din Cugir la un miting de protest faţă de preşedintele Traian Băsescu şi Guvernul Boc.  Protestatarii, care aveau cu ei două pancarte, un banner cu Traian Băsescu şi două steaguri tricolore au strigat timp de circa o oră ” Jos Băsescu ”,şi ”Veniţi cu noi ”, după care s-au încolonat şi au pornit pe bulevardul Al. Sahia strigând în general aceleaşi lozinci.  Localnicii care îşi făceau plimbarea de seară au trecut indiferenţi pe lângă aceştia, fără a comenta  prea mult asupra evenimentului.
Grupul a fost dirijat în permanenţă de Ştefan Lazoc – şef serviciu în cadrul primăriei Cugir, iar protestatarii erau în mare parte lucrători ai serviciului de întreţinere spaţii verzi condus de Lazoc.  În ceea ce priveşte aprobarea pentru miting, nu credem că se pune problema, având în vedere că organizatorul se află în subordinea primarului.  După câte se pare, a fost doar o încălzire pentru mitingul de sâmbătă când, prin facebook şi multe SMS-uri, mulţi cugireni au fost chemaţi să ia parte la acţiunea  organizată în acelaşi scop şi în  acelaşi loc, începând cu ora 17.00. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea