Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Miss de vară şi Noaptea albă a cumpărăturilor la Alba Mall

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, la Alba Mall aveţi “Noapte Albă” la cumpărături şi cocursul „Miss de vară”. Cu această ocazie, Alba Mall organizează un concurs de atitudine şi frumuseţe – “Miss de Vară” şi o prezentare a costumelor de baie. Totodată, sâmbătă şi duminică, la Alba Mall vor fi expuse mobiliere de exterior, piscine şi accesorii.

Iată ce transmit organizatorii:

“Alba Mall te ispiteşte şi te scoate din casă până în miezul nopţii pentru cel mai aşteptat moment al cumpărăturilor! În 28 iulie, Noaptea Albă a Cumpărăturilor face preţurile irezistibile şi îţi deschide apetitul de shopping!

În plus, îţi dăm un pont, vara aceasta se poartă…….fetele frumoase în bikini! Cel mai apetisant concurs al verii te dezbracă de inhibiţii şi te aduce la Alba Mall pentru o seară plină de distracţie şi shopping!

Lasă-te dusă de val şi străluceşte în lumina reflectoarelor, pentru că pielea bronzată se vede cel mai bine în costum de baie!

Frumuseţea ta îţi aduce la Miss de Vară la Alba Mall premii irezistibile: sesiuni gratuite de shopping la Alba Mall, contracte cu agenţia Real Models şi seri all-inclusive în Clubul Allegria!
Mai mult, prezentarea costumelor de baie îţi aduce must-have-uri ale sezonului ce vor defila în apă şi pe uscat la Alba Mall într-un show incitant, iar expoziţia de mobilier de exterior, piscine şi accesorii te vor inspira în planurile tale de vacanţă!”

Programul evenimentului :

19.30 – Concurs “MISS DE VARĂ”

între orele 20.00 – 1.00 – Noaptea Albă a cumpărăturilor

20.00 – Prezentare costume de baie

28-29 iulie – Expoziţie mobilier de exterior, piscine şi accesorii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea