Misiuni pentru asigurarea respectării normelor legale impuse de autorități, desfășurate în ultimele 24 de ore, de polițiștii, jandarmii și pompierii din Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat în ultimele 24 de ore, activități pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextul stării de urgență.

Echipajele de poliție au efectuat un număr de 12 misiuni de fluidizare a circulației rutiere și escortare a unor coloane auto spre locurile de izolare/ carantinare din județ sau care au tranzitat județul. La aceste misiuni au luat parte 30 de cadre ale IPJ Alba împreună cu polițiști locali/

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În data de 08 aprilie, jandarmii au fost angrenați în 14 misiuni executate pentru însoțirea convoaielor care tranzitează județul Alba.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Unirea” al Județului Alba (ISU) au efectuat 6 misiuni de transport ale persoanelor care au intrat în țară către centrele de carantină de la nivelul județului, respectiv către limita de județ, de unde au fost preluate de către echipaje din județele respective.

De asemenea, cadrele militare ISU Alba au desfășurat un numar de 10 misiuni de decontaminare pentru echipajele proprii și ale Serviciul de Ambulanță Județean.

Reamintim că ISU Alba asigură suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate. În aceste misiuni au fost implicate 16 cadre ISU Alba.

Prefectul județului Alba, domnul Nicolae Albu solicită tuturor instituțiilor publice județene, autorităților publice locale, să fie deplin mobilizate și să susțină toate măsurile care sunt adoptate de guvern.

Instituția Prefectului – Județul Alba

Sursă foto: Arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419