Rămâi conectat

Curier Județean

Miroslav Popov, noul antrenor al “echipei fanion” a județului, CSU Alba Iulia: Avem nevoie de puțin noroc și multă muncă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miroslav Popov este începând de marți, 22 ianuarie, noul antrenor principal al echipei de baschet feminin CS Univeristatea Alba Iulia, acesta înlocuindu-l pe cehul Tomas Bilek.

Tehnicianul sârb, în vârstă de 55 ani de ani, a fost prezentat oficial de către conducerea clubului, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi în Sala Senatului din cadrul Palatului “Apor” (Rectoratul Universității “1 Decembrie 1918”).

Alături de Miroslav Popov au participat la întâlnirea cu presa Daniel Breaz rectorul Universității din Alba Iulia, Moise Achim prorector al instituției, Marius Hațegan președintele CSU, Petru Eleș director sportiv, George Lăncrănjan antrenor secund și Bogdan Duma președintele CA al clubului.

Proaspătul antrenor al fetelor s-a arătat rezervat în a face declarații prea optimiste sau promisiuni  pompoase, rezumându-se la a spune că este mulțumit de lotul de care dispune în acest moment, că își va dărui cunoștințele și experiența pentru performanța echipei și că este nevoie de puțin noroc și multă muncă pentru atingerea obiectivelor propuse.

Întrebat despre starea mentală a jucătoarelor după despărțirea de fostul antrenor, Popov a declarat că, din experianța sa, sportivii devin mai concentrați, mai focusați pe antrenament și joc, în momentul în care vine un nou principal și aste se reflectă de obicei în teren.

Daniel Breaz, rectorul Universității “1 Decembrie 1918”, care patronează CSU Alba Iulia, și-a exprimat sprijinul total pentru noul antrenor și s-a arătat încrezător în performanțele viitoare ale echipei de baschet feminin. Breaz a subliniat faptul că este nevoie de multă muncă și implicare pentru a se putea susține un asfel de club, la nivelul la care acesta activează în prezent și a cerut reprezentanților presei să susțină și să promoveze activitatea CSU, chiar mai mult decât o făceau până în prezent. Rectorul și-a susținut recomandarea, amintind că “există persoane în județul Alba care nu știu că există echipa de baschet CS Universitatea”.

Întrebat în afara conferinței despre diferența dintre Popov și Bilek, în ceea ce privește cota profesională a fiecăruia, un oficial al clubului a răspuns că diferența ar fi ca cea dintre un Logan și un Audi A8, în favoarea experimentatului sârb.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea