Rămâi conectat

Sport

Miriam Bulgaru, campioană naţională la tenis de câmp, seniori, individual! An extraordinar pentru tenismena albaiuliană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miriam Bulgaru a câştigat titlul de campioană naţională la tenis de câmp, seniori, confirmând anul extraordinar pe care îl traversează! Sportiva din Cetatea Marii Uniri etalează un progres remarcabil, aurul cucerit în cadrul Campionatului Naţional Individual de Tenis venind după adjudecarea turneului ITF de la Varna.

Competiţia s-a disputat la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, iar Miriam Bulgaru a triumfat la nivel de senioare şi-a făcut un frumos cadou înaintea împlinirii vârstei de 19 ani. Tot la respectiva competiţie Miriam (ce-l are antrenor pentru pregătirea fizică pe Lucian Nicolescu) a ajuns în finala de dublu feminin, alături de Cristina Ene (Steaua)

*Miriam Bulgaru: „Vis împlinit”

„Sunt extrem de fericită că am câştigat acest titlu la care visez de mulţi ani. Am reuşit totuşi să îmi îndeplinesc visul şi să devin campioana României, este un sentiment unic. De asemenea, mă bucur că am reuşit, pentru prima dată în carieră să câştig două turnee consecutive. La «Naţionale» am continuat forma foarte bună şi nivelul ridicat de joc din Bulgaria şi am câştigat toate meciurile în minimum de seturi. Acest trofeu îmi dă o încredere foarte mare, le mulţumesc persoanelor care cred în mine şi mă susţin în continuare şi le promit că încerc să continui pe acest drum”, a spus Miriam Bulgaru.

 

Reprezentantă a Clubului Dinamo şi cotată cu şansa a cincea la câştigarea competiţiei, Miriam Bulgaru a confirmat forma bună în care se află reuşind să câştige titlul de campioană naţională fără să cedeze vreun set. Mai mult, sportiva care va întâlni 19 de ani peste doar câteva zile a cedat doar 4-6 game-uri pe meci şi a făcut spectacol inclusiv în finala cu Oana Georgeta Simion, de la Steaua Bucureşti. Miriam Bulgaru a câştigat cu 6-4, 6-0 ultimul act al competiţiei, deşi în faţa sa a stat o sportivă mai experimentată şi care era cotată cu prima şansă la câştigarea trofeului. Miriam Bulgaru este pe locul 547 mondial în acest moment, în ierarhia WTA, şi are două turnee ITF la activ, impunându-se la Galaţi, anul trecut, şi la Varna, anul acesta.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea