Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Mircea Trifu, Președintele A.N.A, îi invită public pe Paul Voicu și Gabriel Pleșa la realizarea unui film de promovare turistică a orașului Alba Iulia. ,,Cea mai catastrofală administrație din Transilvania”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, Mircea Trifu, Președintele A.N.A, i-a invitat pe Gabriel Pleșa și Paul Voicu la realizarea unui film de promovare turistică a orașului Alba Iulia.

,,Îi invit pe Gabriel Pleșa și pe Paul Voicu, care promit că vor face tot ce au avut puterea să facă și nu au făcut în ultimii 4 ani, să promită și că vor realiza un film de promovare turistică al orașului Alba Iulia și împrejurimi..

Probabil, ca și mine, veți rămâne sceptici când citiți aceste rânduri dar mai ales uluiți când veți căuta și veți constata și voi, că administrația locală nu a fost capabilă să realizeze nici măcar un film de prezentare al orașului Alba Iulia..

În afară de un filmuleț cu ” Cetatea”, practic, nu există nimic în acest sens..
” Zona de dezvoltare” a multiplelor gropi de gunoi ilegale, de la Pîclișa și până la Bărăbanț”, zecile de km de străzi, fără utilități și pline de noroaie, abandonarea bazelor sportive în paragină,canalizările înfundate ce inundă intersecțiile principale, podul peste Mureș care stă să cadă,ștrandul de la Schit făcut praf, distrugerea sistematică a potențialului de dezvoltare economică din partea de est a centurii orașului, prin aprobarea de P.U.Z.-uri nocive,lipsa locurilor de parcare și prețul aberant al acestora, sau haosul urbanistic general, sunt doar câteva din obiectivele care ar demonstra,pentru tot Ardealul, că cea mai catastrofală administrație din Transilvania sălășluiește la Alba Iulia.

Orașul nostru ar putea fi vizitat de mulți turiști și pentru acest contrast, șocant, dintre minciunile vărsate,politic, în presa națională și realitate..

Așa că îi invit pe Gabi și Voicu să promită și asta, că văd că nu-i doare gura când fac asta..
Paule, tu cu Dumitrel de mână,ți-a explicat Coșer cum merge treaba cu sudarea credibilității.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea