Mircea Hava: Proiectul Alba Iulia Smart City e gratuit/ Mihai Baco: O să fii anchetat pentru asta/ Hava: O să te iau avocat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, a glumit, joi, în cadrul dezbaterii ”România Centenară”, spunându-i primarului Mircea Hava că va fi anchetat, după ce edilul a afirmat că proiectul pilot ”Alba Iulia Smart City” este făcut gratuit, avocatul insinuând, de fapt, că niciun lucru bun nu rămâne nepedepsit.

Mircea Hava: Încă o dată spun să audă toată lumea, îmi pare rău că sunt numai patru consilieri locali, Smart City este pro bono, adică gratis și pentru unii care nu înțeleg așa – este ”moca” pentru Alba Iulia. Primim, niște investiții care ne fac viața mai plăcută, mai ușoară, nu tuturor, ci celor care utilizează lucruri de genul acesta, dar toate sunt primite moca. Orașul nu face altceva decât se pune la dispoziție și nu investește.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Mihai Baco: O să fii anchetat pentru treaba asta.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Mircea Hava: O să te iau avocat.

Mihai Baco: Păi am mai fost o dată anchetați pentru statuia aia… motorul acela mare și pentru parcarea de la Tribunal

Mircea Hava: Lasă-mă în pace! Auzi, nu ne strica buna dispoziție.

Discuția a pornit după ce primarul Mircea Hava a explicat că municipiul Alba Iulia a fost ales pentru implementarea proiectului pilot Smart City având în vedere că în 2018 se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, act care a fost semnat în acest municipiu.

”Această chestiune de Smart City e foarte legată de 2018 pentru că dacă nu era 2018, eu sunt sincer, nu eram aleși noi Smart City că suntem mai frumoși și că avem diplomă de Cetate de nu știu cum. Am fost aleși exact pentru lucrul acesta pentru că ar aduce și altfel de lume în Alba Iulia”, a spus Hava.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

11 Comentarii

Pavel 16 februarie 2017 at 18:15

Primarul este un om destept si nu se baga la discutii cu fitecine.

pilu 16 februarie 2017 at 18:50

Ba Staline incepi sa vezi mai departe, dar cu regret vad ca tot departe ai vazut si cand ai lansat investitia de la piata si a iesit mare rahat havaian. Ai imbatranit si inca ne mai freci cu vedenii d’ale tale. Las-o dracu la altii ca te-ai hodorogit.

chewbacca 17 februarie 2017 at 11:06

esti retard frate..ce are primarul cu investitita respectiva.
pt piata aia a fost demarata o procedura de atribuire si a fost castigata licitatia de o firma din HD. care se pare ca nu prea sunt in stare sa termine constructia. ce vina are primaria ca legile echizitiei sunt timpite. daca castiga elis sau florea iara sareati in sus ca de ce au castigat acele firme, insa aia executau la timp contructia respectiva.

pilu 17 februarie 2017 at 21:36

Ba tu esti prost ? Tu nu traiesti in Romania ? Astea sunt comentarii cand sti clar cum se fac licitatiile. Mai bine castiga Elis ca de mult era gata piata.

Eufrosina 16 februarie 2017 at 19:27

Ce nu spune nea’ primarele e ca dupa ce trece gratuitatea, trebuie intretinuta toata infrastructura (echipamentele fizice, servere, retea informatica, software, antivirusi, firewall-uri)! nu ne spune nici pe cati bani!
Are balta peste!

cetatean 17 februarie 2017 at 9:08

Dl primar tot respectul pentru ce ati facut cu cetatea ( si in oras), dar va rog sa dispuneti la responsabilii cu spatiile verzi sa se rezume la toaletare si doar unde e cazul la taierea pomilor. In parcul Cetate, la bd 1 Dec. pomi tineri si sanatosi au fost taiati cu totul. Nu prezentau pericol. La fel pe dealurile jurul cetatii ( zona Caroline, Sinaia si altele) unde puietii au fost defrisati total. Au ramas cioturi su gunoaie pe care nu mai vine nimeni sa le adune.

pilu 17 februarie 2017 at 21:41

Cetatea nu afacut-o primarul, ci altii. El trebuie sa se ocupe de ce spuneai mai sus, dar nu-l mai intereseaza. Cum am spus mai sus s-a hodorogit si are veleitati la sefia partidului care este ca o cutie de carton pe care scrie PNL.

Rika fara frica 17 februarie 2017 at 10:06

Se fura banii in Alba ! pile si relati !

Rika plin de frika 17 februarie 2017 at 19:43

Se fura banii din Romania! Pile si relatii prin guviermi!

Spitalul 9 18 februarie 2017 at 11:29

Mai rika si pilu iar ati uitat sa va luati pastilele.
Va asteapta doi domni imbracati in alb cu cate o camasa misto care se incheie la spate, ultima moda !

pilu 18 februarie 2017 at 13:10

Si tu esti unul dintre ei ! Incantat de cunostinta. Dar nu cred ca esti domn.
Esti un postac partinitor, care probail traiesti de pe urma alora pe care-i aperi. Ce sa faci daca meseria ta nu se cauta.

Comentariile sunt oprite