Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Video

Mircea Hava: ”Domnul Dîrzu este excepțional. El știe să mulgă vaca!”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul Mircea Hava, a comentat astăzi declarațiile președintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu, care recent, într-o conferință de presă, critica administrația locală pentru cheltuirea unei sume mari de bani pentru achiziționarea unor indicatoare turistice și rutiere ce urmează să fie montate în municipiu.

Aflând că deputatul social-democrat consideră că suma de aproape 100.000 de lei este prea mare, mai ales că indicatoarele vin fără stâlpi de susținere, Hava a replicat: ”Domnul Dîrzu este excepțional! El știe să mulgă vaca! El, săracul cumpără indicatoare cu stâlpi. Eu am mai spus: măi frate, dacă ești prost, ori întrebi ori dacă nu taci dracului din gură, că deja mă calcă pe nervi! (…) Indicatoarele așa vin, fără stâlpi (…) Să aducă el mai ieftine! (…) Pe cuvântul meu de onoare, spun aici public: îi dau o cafea, o bere, mă duc cu el pe stradă să-l salute și pe el lumea. Totdeauna am spus: daca e scump și dumneata ai o soluție, vino și spune! Și pe cuvântul meu de onoare că-i strâng mâna! Recunosc public că m-a ajutat! Dar e mai simplu să spui că e scump pentru că asta emoționează poporul!”.

Referitor la faptul că Ioan Dîrzu a atenționat că în Șanțurile Cetății nu sunt terase și nici turiști iar administrația locală se ocupă de indicatoare rutiere, primarul a ripostat: ”Domnul Dîrzu nu are unde să meargă să bea o bericică? Să meargă pe Bulevard!”.

Întrebat cum de nu a fost informat despre declarațiile făcute de liderul PSD Alba în conferința de presă desfășurată ieri Mircea Hava a dat de înțeles că are lucruri mai importante de făcut și i-a îndemnat pe social-democrați ca atunci când au de făcut propuneri privind investiții care ar trebui să se facă în municipiu să găsească și surse de finanțare, nu doar să scrie simple proiecte de hotărâre.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea