// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mircea Hava anunță că cel mai probabil, din februarie, mașinile ”parcate aiurea” în Alba Iulia vor fi ridicate: Să îi punem la respect pe cei care ”descalecă” direct la supermarket

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a anunțat, marți, într-o postare pe Facebook, că mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate, cel mai probabil, din februarie, precizând că cei care vor greși au bani să-și răscumpere greșeala. ”Să îi punem la respect pe cei care descalecă din mașină direct la casa de marcat din supermarket”, spune Hava.

”Alba Iulia, la nașterea ei, a fost contemporană cu Seneca. O adaptare mai mult sau mai puțin inspirată, pornind de vestitul ”errare humanum est” atribuit lui, tot se impune: ridicare urbanum est. Cam așa aș rezuma ceea ce se va întampla, cel mai probabil, din februarie și în Alba Iulia, ca în orice alt oraș civilizat din țară și, mai ales, din Europa. Vorbesc de ridicarea mașinilor parcate aiurea, pe spațiul public. Și subliniez aiurea. Pentru că, nicio mașină parcată regulamentar nu va fi afectată de noua măsură impusă de lege. Pe scurt, nu vom face altceva decât să taxam nesimțirea afișată ostentativ. Să îi punem la respect pe cei care “descalecă “ din mașină direct la casa de marcat din supermarket. Oricine are treabă, oriunde în oras, între 8 si 16, are și alternative de parcare, cu condiția să le și caute, cum fac oamenii cu bun simț. În afara acestui interval, aproape la fel, cu puțină răbdare în plus. Așadar, niciun albaiulian care își ia cu el la volan și bunul simț, nu doar cheile, nu va fi afectat. Cei care vor greși înseamnă că au timpul, nervii și banii necesari să își răscumpere greșeala… Momentan se studiază problema, se compară cu alte sisteme asemanatoare și se evaluează toate posibilitățile de adaptare la situația din teren, astfel încât surprizele să fie excluse. Azi, toți cei implicați sunt în deplasare de documentare la Sibiu”, a scris Hava pe Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Răspunsuri la Mircea Hava anunță că cel mai probabil, din februarie, mașinile ”parcate aiurea” în Alba Iulia vor fi ridicate: Să îi punem la respect pe cei care ”descalecă” direct la supermarket

 1. Иоханниc 16.01.2018 la 17:42

  Sper sa te puna cineva la respect si pe tine ca ai ajuns sa te crezi DUMNEZEU in Alba Iulia si nu esti decat o VENITURA in acest oras!

 2. racu 16.01.2018 la 18:39

  Prima dată faceti locuri de parcare si după vb Primărie de 2lei

 3. Eu 16.01.2018 la 18:55

  Sper sa nu ridicati doar Dacii,indiferent de care.Si mai sper sa “nu va atingeti”de bmw,merc si cele cu gas-vw,aiudi,porsche si chiar skoda,ca sunt de aceeasi mama.Mult succes la ridicat.

 4. Ion Pop 16.01.2018 la 19:24

  Ce tot aveti cu Hava ba?! Nu tot voi l-ați votat?! Mucles!

 5. Extranjero 16.01.2018 la 19:40

  Cred ca noi care il vorbim pe acest mitocan nu l.am votat. Sa ridice toate masinile. Nu ca vine un preten de a lui o parcheaza si o lasa acolo ca vezi i prerenul lui hava i da un telefon si gata so rezolvat. In ultimi 10 ani asa o ajuns sa se faca. Jigodilor ce sunteti..

 6. parcarea 17.01.2018 la 9:26

  Poate se gandeste sa renunte la parcarea cu plata care nu aduce nici un venit, dar tine goala o parcare importanta. Cine a venit cu acea idee nu prea gandeste eficient.