Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Minorul din Aiud, dispărut de acasă de 4 zile, a fost găsit de poliţişti în Alba Iulia. Acesta a fost predat familiei

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Minorul în vârstă de 13 ani din Aiud, Biro Alexandru Mihai, dispărut de acasă de joi, 13 martie 2014, a fost găsit duminică, de către poliţiştii de ordine publică, în Alba Iulia. Potrivit IPJ Alba, copilul nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fost dus acasă la familia sa.

Sesizarea dispariţiei copilului a fost făcută la poliţie de către tatăl său, joi 13 martie.  Acesta a spus că fiul său a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. După 4 zile, duminică, 16 martie, la ora 20.00, minorul a fost identificat pe raza municipiului Alba Iulia, de către poliţiştii de ordine publică.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni. Acesta a fost predat familiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența echipajelor de poliție rutieră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea