Rămâi conectat

Curier Județean

Minor din Roșia de Secaș, cercetat de polițiști după ce a furat o bicicletă, o drujbă și un topor, dintr-o gospodărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Roşia de Secaş l-au identificat pe un tânăr din comună ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt din curtea unei locuinţe. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.

La data de 13 septembrie 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Roşia de Secaș l-au identificat pe un minor de 16 ani, din comună, ce persoană bănuită de săvârşirea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 4 septembrie 2018.

Se pare că, la sfârşitul lunii august 2018, tânărul ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei locuinţe din comună şi ar fi sustras o bicicletă, o drujbă şi un topor, bunuri a căror valoare a fost estimată de păgubit la suma de 1.000 de lei.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea