// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ministrul Tineretului și Sportului vizează începerea unui program de reabilitare a taberelor

Marius Dunca, ministru al Tineretului și Sportului, a spus la o întâlnire din cadrul Programului de tabere ”ARC”, dedicat copiilor români din străinătate, că este necesar un program de reabilitare a taberelor din țara noastră.

El a precizat pentru AGERPRES că multe tabere din România au un statut incert, iar această situație trebuie rezolvată.

”Avem tabere unde nu s-a investit, dar avem și foarte multe tabere unde nu știm situația clară din punct de vedere juridic. Noi avem poate tabăra, imobilul, iar primăria are terenul și, automat, trebuie în primul rând să clarificăm situația legislativă, după care putem investi. Sunt și pe principiul să le dăm autorităților locale, dar cu condiția ca acestea să facă investiții și să păstreze destinația”, a afirmat, sâmbătă, la Sulina, Marius Dunca.

Ministrul a susținut că există o serie de tabere predate autorităților locale, însă acestea nu au făcut investiții.

El a subliniat că a purtat discuții cu conducerea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, pentru ca Programul ”ARC” să fie extins în mai multe tabere din țară.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419