Ministrul Remus Pricopie cere inspectorilor şcolari stabilitate şi flexibilitate în abordarea problemelor din învăţământ

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a susţinut, joi, 31 ianuarie, o videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali din ţară. Ministrul a prezentat şefilor de inspectorate deciziile pe care Guvernul le-a aprobat privind organizarea şi desfăşurarea clasei pregătitoare şi le-a cerut acestora să creeze un dialog constructiv şi continuu cu sindicatele, autorităţile locale şi părinţii.
Ministrul  a subliniat că înscrierea în clasa pregătitoare rămâne obligatorie, cu respectarea dorinţei părinţilor de a-şi încadra copiii fie la grădiniţă, fie la şcoală, dacă sunt îndeplinite condiţiile de funcţionare. Cu această ocazie, ministrul le-a transmis inspectorilor generali că administrarea sistemului de învăţământ trebuie să se centreze pe stabilitate şi flexibilitate în gestionarea situaţiilor punctuale.
Remus Pricopie a anunţat şi faptul că în data de 7 februarie, la Bucureşti, va avea loc o întâlnire de lucru între conducerea ministerului şi şefii inspectoratelor şcolare judeţene şi ai Caselor Corpului Didactic.

ELIT

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

3 Comentarii

Horea 1 februarie 2013 at 12:12

„Ministrul Remus Pricopie cere inspectorilor şcolari stabilitate şi flexibilitate în abordarea problemelor din învăţământ.”

In majoritatea cazurilor FLEXIBILITATEA produce instabilitate!
Pentru STABILITATE ar fi nevoie, mai degraba, de fermitate.

Mira 1 februarie 2013 at 13:54

Fermitate in scoli?
Nici pomeneala. Mai degraba delasare totala!

gicu 2 februarie 2013 at 10:21

O stire ambigua. Nici nu-i de mirare. N-au schimbat nimic la pregatitoare.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...