Rămâi conectat

Economie

Ministrul Muncii anunță: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2019

Mondoc Adriana

Publicat

în

Marius Budăi, ministrul Muncii,  a afirmat, luni, că vineri va fi aprobat în Guvern cuantumul salariului minim care va intra în vigoare, cel mai probabil, de la 1 ianuarie. Budăi dă asigurări că nu există probleme în ceea ce priveşte plata pensiilor din sistemul public.

„Salariul minim pe economie, vom mai avea astăzi o discuţie şi pe parcursul vizitei la Bruxelles unde preluăm Preşedinţia Consiliului UE şi va fi dezbătut şi aprobat vineri în şedinţa de Guvern şi atunci vom avea forma finală. Ce pot eu să anticipez, cred că va intra în vigoare de la 1 ianuarie”, a afirmat ministrul Muncii.

Întrebat dacă va fi respectat programul privind majorările salariale prevăzute în legea salarizării pentru anul viitor, ministrul Muncii a spus că va fi respectat programul de guvernare.

„Am spus clar că noi vom respecta programul de guvernare, este un prim guvern de după Revoluţie până acuma care se ghidează după un program de guvernare transformat în lege în Parlament şi ne ţinem de acest program de guvernare. Eu nu am auzit să fie discuţii şi nici nu vor fi şi clar va fi aplicată legea salarizării unice” a afirmat Budăi.

Ministrul Muncii a declarat, de asemenea, întrebat despre plata pensiilor, că nu sunt probleme în privinţa asigurării plăţii acestora.

Sursa: antena3.ro

Foto: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea