Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministrul Finanțelor: Propunem la Bruxelles majorarea de fonduri pentru fermierii din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, în județul Prahova, că Guvernul nu va propune niciodată tăieri de fonduri la Bruxelles pentru România, indiferent de sectorul de activitate, ci chiar din contră, va susține majorări pentru fermieri.

Eugen Teodorovici a spus că Siegfried Mureșan minte, în contextul în care europarlamentarul a acuzat Guvernul Dăncilă că a votat în Consiliul UE tăierea fondurilor pentru pesta porcină, precizând că Executivul „sabotează orice şansă ca fermierii români afectaţi de pesta porcină africană să fie despăgubiţi din fonduri europene”.

”Domnul Mureșan minte și nu înțeleg ce caută la Bruxelles pentru că nu reprezintă interesele României (…) România nu a propus, nu va propune vreo tăiere de fonduri pentru România, indiferent de sectorul de activitate, cu atât mai mult pe zona de agricultură și zootehnie, acest lucru nu se va întâmpla, chiar din contră susține și propune majorarea de fonduri pentru a sprijini fermierii din România. Știți foarte bine, guvernul României a alocat până în prezent toate fondurile necesare pentru subzona de pestă porcină. Deci nu va fi niciun fel de întârziere, nici un fel de sincopă, banii sunt atât la nivelul României, cât și după acea Guvernul în relația cu Comisia Europeană va solicita rambursarea acestor fonduri pentru bugetul de stat”, a spus Teodorovici.

Acesta a subliniat că fermierii nu trebuie să aibă niciun fel de teamă, repetând că Siegfried Mureșan nu se află la locul potrivit deoarece nu reprezintă România și interesele românilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea