Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministrul Dan Șova se mândrește pe facebook cu investiția concernului german Daimler Mercedes de la Sebeș

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

STC Sebes (2)Dan Șova, ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, are cuvinte de laudă pentru investiția concernului german Daimler Mercedes la Sebeș, aflată în curs de realizare.

Acesta, reamintește “prietenilor” de pe Facebook că el este cel care a  semnat, din partea statului român, acordul investițional cu reprezentanţii legali ai Daimler AG, în vederea demarării investiției. Șova amintește și de ajutorul financiar, de 37,4 milioane de euro, oferit de statul român concernului german pentru construcţia unei unităţi de producţie la Sebeş,

„Mă bucur foarte mult să văd efectele benefice pe care le produce acordul investițional pe care, ca Ministru Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, l-am semnat în data de 28 mai 2013 cu reprezentanţii legali ai Daimler AG.

Mă bucur cu atât mai mult cu cât nu este vorba despre un simplu acord investițional, ci despre unul care a presupus și presupune coordonarea întregii investiții de la zero. Mă bucur că, prin fiecare astfel de evoluție, România redevine o țintă privilegiată pentru investițiile cu mare valoare adăugată..

Guvernul a fost și rămâne alături de investitorii serioși din România. Ca dovadă, firma Star Assembly, deţinută de concernul german Daimler, a primit un ajutor de stat de 37,4 milioane de euro pentru construcţia unei unităţi de producţie la Sebeş, investiţia totală ridicându-se la circa 238 milioane de euro„, susține ministrul Dan Șova.

Reteaua de socializare facebook a devenit un eficient instrument pentru oamenii poiltici in vederea comunicării înspre și cu cetățenii, cu privire la activitatea pe care o desfășoară “în interesul cetățeanului”. Primul și cel mai activ utilizator al acestui instrument în județul Alba este liberalul Florin Roman, vicepreședintele Consiiliului Județean Alba, care a și organizat o întâlnire cu toți “prietenii” de pe facebook, în data de 19 ianuarie la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia, pentru a discuta problemele comunității.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea