Ministrul Dan Șova se mândrește pe facebook cu investiția concernului german Daimler Mercedes de la Sebeș

STC Sebes (2)Dan Șova, ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, are cuvinte de laudă pentru investiția concernului german Daimler Mercedes la Sebeș, aflată în curs de realizare.

Acesta, reamintește “prietenilor” de pe Facebook că el este cel care a  semnat, din partea statului român, acordul investițional cu reprezentanţii legali ai Daimler AG, în vederea demarării investiției. Șova amintește și de ajutorul financiar, de 37,4 milioane de euro, oferit de statul român concernului german pentru construcţia unei unităţi de producţie la Sebeş,

ELIT

„Mă bucur foarte mult să văd efectele benefice pe care le produce acordul investițional pe care, ca Ministru Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, l-am semnat în data de 28 mai 2013 cu reprezentanţii legali ai Daimler AG.

Mă bucur cu atât mai mult cu cât nu este vorba despre un simplu acord investițional, ci despre unul care a presupus și presupune coordonarea întregii investiții de la zero. Mă bucur că, prin fiecare astfel de evoluție, România redevine o țintă privilegiată pentru investițiile cu mare valoare adăugată..

Guvernul a fost și rămâne alături de investitorii serioși din România. Ca dovadă, firma Star Assembly, deţinută de concernul german Daimler, a primit un ajutor de stat de 37,4 milioane de euro pentru construcţia unei unităţi de producţie la Sebeş, investiţia totală ridicându-se la circa 238 milioane de euro„, susține ministrul Dan Șova.

Reteaua de socializare facebook a devenit un eficient instrument pentru oamenii poiltici in vederea comunicării înspre și cu cetățenii, cu privire la activitatea pe care o desfășoară “în interesul cetățeanului”. Primul și cel mai activ utilizator al acestui instrument în județul Alba este liberalul Florin Roman, vicepreședintele Consiiliului Județean Alba, care a și organizat o întâlnire cu toți “prietenii” de pe facebook, în data de 19 ianuarie la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia, pentru a discuta problemele comunității.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Victor Negrescu a solicitat Casei Istoriei Europene să includă în expozițiile sale autori și creatori români

În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură și Educație din Parlamentul European, eurodeputatul Victor Negrescu a transmis o solicitare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

13 Comentarii

?! 13 ianuarie 2014 at 11:11

Florin Roman mai face si alt ceva ?!…. Ca are mai multe postari pe facebook decat un adolescent la pubertate !!!!

@?! 13 ianuarie 2014 at 11:41

Domnul Florin Roman este vicepresedinte Facebook Alba. Mai cunosti pe cineva care munceste sa frece atata FB-ul ala? Aia e treaba lui, cu asta se ocupa, restul sunt vise…cum ar zice el – proiecte.

sandru 13 ianuarie 2014 at 11:30

DA!ANGAJAZA OT-VISTE LA CNADNR

un bautor de apa plata ! 13 ianuarie 2014 at 11:33

Acuma – pe cinstite ! Cred ca daca nu ar fi pomenit de faptul ca insusi el (neaparat in marime naturala !!) a semnat pentru investitie, ” articolul ar fi fost mult mai bun ! Ca e la „mintea cocosului” faptul ca D-l Sova nu „a pus” nici un leu de la dansu` personal la aceasta afacere. Si cum cineva, din partea guvernului social-liberal ar fi trebuit sa semneze i-a revenit lui aceasta onoare ! Asa ca…..mai multa modestie….mai ales la un social-democrat….nu ar strica.

gelu 13 ianuarie 2014 at 11:53

Il stiam pe acest Florin Roman doar din poze si din ziare. Nu demult am avut ocazia sa-l vad cateva minute de-aproape. Un infumurat si un ingamfat fara pereche. Ma intreb, asa a fost intotdeauna sau a devenit de cand e vice?

Y 13 ianuarie 2014 at 13:39

In ce consta „infumureala”?

gelu 14 ianuarie 2014 at 14:22

Intr-o neinteleasa aroganta, o purtare obraznică și sfidătoare, atitudine de mândrie disprețuitoare (asta e din DEX) fata de cei care se mai aflau in incapere. Nu-i ajungea nimeni cu prajina la nas, indiferent cati centimetri inaltime avea.

cocos 13 ianuarie 2014 at 13:55

Domnule Sova, mai bine le-ai da bani sa-si traga apa in viitoarea cladire ca primaria nu-si permite sa plateasca

dariana 13 ianuarie 2014 at 13:58

Na, ca de obicei romanii nu stiu cum sa se laude , sa si asume meritele pentru munca altora. E cel mai simplu sa tai panglici, nu trebuie sa gandesti.

gogu 13 ianuarie 2014 at 14:57

Cu asa ministru si asa guvern condus de un escroc ne miram ca suntem „fruntea” in UE!

PT Y 13 ianuarie 2014 at 15:09

Este foarte simplu : dimineata cand te trezesti te uiti putin pe geam sa fi sigur ca ii diminieata, bei2 galeti de apa , proaspat scoasa de la frigider de preferabil Evian ca na… Doar iti permiti din cei 20000 euro/luna din CA, si te uiti frumos in oglinda…..Stiu o sa fie dur adevarul …. Si asta neaparat pentru ca nu ajungi la oglinda ci pentru ca esti un NIMIC. !!!!!

Iuliu 13 ianuarie 2014 at 15:23

Toate investitile se datoraza muncitorilor de la Cugir.Se pare ca voi va mandriti doar cu masinile primite cadou cu matricula stc(Star Transmission Cugir)nesimtitilor

Costel 15 ianuarie 2014 at 16:14

despre salariile muncitorilor (minimul pe economie ) nu vorbeste nimeni??
Cu 37.5 milioane de euro dati de -a moca cadou concernului Mercedes se puteau plati salarii sau ajuta familiile din Sebes pe o suta de ani!!

Comentariile sunt oprite