Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Dan Șova, prezent la Blaj pentru inaugurarea noii unități de producție Bosch

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

dan sovaDan Șova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Național și Investiții Străine se află în această dimineață la Blaj. Acesta participă, alături de o delegaţie din board-ul Bosch din Germania oficialități ale Ambasadei Germaniei la inaugurarea celei de-a treia unități de producție pe care concernul Bosch o deschide în România.

Pentru această nouă secție lucrările aferente şi investiţiile în utilajele de producţie au însumat circa 50 de milioane de euro. Vor fi create până la sfârşitul anului 2013 circa 300 de noi locuri de muncă, numărul angajaţilor Bosch de la Blaj ajungând în total la 900. Divizia Drive and Control din cadrul Bosch, cunoscută şi ca Bosch Rexroth, a produs aici până în prezent tehnologie liniară folosită în ingineria mecanică.

Inaugurarea oficială a celei de-a treia unităţi Bosch Rexroth este urmată de un eveniment cadou oferit de către concernul german comunităţii locale. De la ora 18.00, pe Câmpia Libertăţii, într-un eveniment live de excepţie, vor concerta cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului: Vama, Voltaj, Blackstar, Sore, Alina Eremia şi Dorian Popa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni ANM a emis luni, 17 iunie 2024, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 17 – 30 iunie 2024. Specialiștii ANM anunță […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea