Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ministerul Finanțelor pregătește proiectul pentru un nou ajutor financiar acordat salariaților. Categoria care va beneficia de scutirea de taxe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un proiect inițiat de Ministerul Finanțelor Publice prevede acordarea unui nou ajutor financiar pentru salariați. Pentru a putea intra în vigoare, acesta trebuie adoptat și publicat în Monitorul Oficial al României.

Mai exact, aceștia pot primi de la angajator ajutoare pentru adopție, pentru care nu se vor plăti taxe la stat.
Noul tip de ajutor financiar netaxabil va fi introdus printr-un proiect de ordonanță pentru modificarea Codului Fiscal. Ca să se aplice, acesta trebuie adoptat și publicat în Monitorul Oficial.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Concret, respectivele ajutoare vor fi acordate salariaților fără a se plăti la stat pentru ele impozit pe venit și contribuții sociale.

Ajutoarele pentru adopție vor fi înscrise pe o listă unde se regăsesc ajutoarele de înmormântare, pentru boli grave și incurabile, ajutoarele pentru naștere sau cadourile în bani ori în natură.
Mai trebuie precizat că, în prezent, persoanele care intră în concediul de acomodare pentru a adopta copii sunt asigurate din oficiu în sistemul sanitar autohton și primesc de la stat o indemnizație lunară.

sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum Ouăle fierte și vopsite de Paște pot fi păstrate fără coajă până la 4 zile, iar cele decojite sau umplute – până la 48 de ore în frigider. Le puteți folosi în salate, gustări sau puteți face o tartă italiană de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea