Rămâi conectat

Actualitate

Ministerul Educației afișează, luni, rezultatele examenului de Bacalaureat 2016, sesiunea din august

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Educației afișează, luni, pe portalul bacalaureat.edu.ro rezultatele examenului de Bacalaureat 2016, sesiunea din august, după ce absolvenții au susținut probele scrise săptămâna trecută.

Absolvenții de liceu au susținut luni și marți, probele la limba română și limba maternă, miercuri – proba obligatorie a profilului (istorie și matematică), iar vineri proba la alegere a profilului și specializării.

Primele rezultate vor fi afişate în 29 august, până la ora 16.00, iar contestaţiile vor fi depuse între orele 16.00 şi 20.00. În 30-31 august vor fi soluţionate contestaţiile, iar în 1 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

În județul Alba, la această sesiunea, au fost așteptați peste 600 de candidați.

Bacalaureatul din 2016 s-a desfășurat în conformitate cu Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului – 2011, aprobată prin ordinul ministrului Educaţiei nr. 4799/2010.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ministerul Afacerilor Interne cumpără drone pentru îndeplinirea diferitelor misiuni. Ordonanța, în ședința Guvernului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Afacerilor Interne cumpără drone pentru îndeplinirea diferitelor misiuni. Ordonanța, în ședința Guvernului În ședința de Guvern din data de 8 decembrie, se află și o ordonanță de urgență privind modalitatea de operare a sistemelor de aeronave fără pilor în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dar și pentru desemnarea Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare