Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mihail David, numit OFICIAL comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mihail David, numit OFICIAL comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

Mihail David, președintele partidului PLUS, filiala Alba, a fost numit comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu. Decizia a fost publicată luni, 12 aprilie, în Monitorul Oficial.

„Având în vedere propunerea ministrului mediului, apelor și pădurilor formulată prin Adresa nr. 30.125/BT din 8 aprilie 2021, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/8.388/THG din 8 aprilie 2021, în temeiul art. 29 și al art. 31 lit. e) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, precum și al art. 9 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 1.005/2012 privind organizarea și funcționarea Gărzii Naționale de Mediu, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul David Mihail se numește în funcția de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu”, arată decizia nr. 277 din 12 aprilie 2021.

Acesta a absolvit Facultatea de Istorie a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. În prezent, este director general adjunct la o firmă din domeniul transportului de marfă și logistică. Activează de 14 ani ca voluntar în mediul ONG, în cadrul unor proiecte sociale, culturale și de sănătate publică.

În 2017, a devenit voluntar al Platformei România 100, fiind parte a echipelor-nucleu Economie și Antreprenoriat și Relații externe. La începutul anului 2018, a fondat prima Comunitate Locală din România, RO100 Alba Iulia, alături de încă nouă colegi. Este președintele filialei PLUS Alba și membru în Comisia Națională de Politici Publice, în cadrul echipei Economie și Antreprenoriat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea