Rămâi conectat

Politică Administrație

Mihai Răzvan Ungureanu, candidatul la preşedinţia României, susţinut de Partidul Forţa Civică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 14 decembrie a.c., a avut loc la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, Consiliul Naţional Extraordinar al partidului Forţa Civică, având pe ordinea de zi validarea candidaturii la funcţia de preşedinte al României a domnului Mihai Răzvan Ungureanu şi stabilirea prin vot a noii componențe a Biroului Permanent Naţional.

Filiala Alba a partidului Forţa Civică a luat parte la reuniunea Consiliului Naţional cu o delegaţie compusă din 12 persoane, condusă de Haţegan Marius Adrian, preşedintele filialei judeţene. Alături de cei 12 delegaţi din Alba, la Bucureşti au mai fost prezenţi peste 1.200 de delegaţi din toată ţara, aceştia votând în unanimitate validarea candidaturii d-lui Mihai Răzvan Ungureanu la funcţia de preşedinte al României, pentru alegerile prezidenţiale din 2014. Totodată a fost ales şi noul Birou Permanent Naţional al partidului.

De asemenea, la acest eveniment au mai participat, în calitate de invitaţi speciali, domnii  Cristian Preda – europarlamentar, Eugen Tomac – preşedintele Partidului Mişcarea Populară,  Dănuț  Pop – preşedintele Partidului Ecologist Român, care şi-au exprimat susţinerea pentru candidatura lui Mihai-Răzvan Ungureanu la funcţia de preşedinte al României.

Au mai fost prezenţi la reuniunea Consiliului Naţional Forţa Civică şi Radu F. Alexandru – senator şi vicepreşedinte al  Partidului Democrat Liberal şi Károly Borbély din partea Uniunii Democrate Maghiare din România.

Biroul de presă al partidului Forța Civică – filiala Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Proiect de lege – Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiect de lege: Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni! În această săptămână, am depus proiectul de lege care prevede acordarea unei reduceri de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate, pentru persoanele din Munții Apuseni. În prezent, doar persoanele din Biosfera Delta Dunării beneficiază de reduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea