Rămâi conectat

Curier Județean

Mihai Coșer: „M-a izbit iureșu și balamucu asfaltării din seara asta, pe ninsoare, la 0 grade”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mihai Coșer: „M-a izbit iureșu și balamucu asfaltării din seara asta, pe ninsoare, la 0 grade”

Mihai Coșer, fostul purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Alba Iulia, a abordat subiectul lucrărilor de mobilitate din oraș și modul în care acestea sunt realizate.

„De câteva luni bune, caut pacea, nirvana, zen-ul. Să nu mai zic ceva, s-apară vreun zelot dispus să apere cauza, să-mi ceară argumente de genul „demonstrează că noaptea e beznă”. Să nu le mai pară spălaților pe creier că dreptul la opinie e părtinirea cuiva.

Se-ntâmplă, s-a întâmplat, de fapt, tot anul, să mă cenzurez, pentru că m-am săturat să mă iau la trântă cu Marele Animal, reîncarnat în simpatizant, pilos, amantă, cont fals, care nu pricepe o iotă da’ e musai să rupă arcușu pe vioara lu’ șefu ca să merite favoru, ruju sau postu.

M-a izbit iureșu și balamucu asfaltării din seara asta, pe ninsoare, la 0 grade. Pur și simplu m-am enervat mai tare decât dacă aș fi ajuns la aeroport cu pasaportu și biletu uitate acasă. După o vară caniculară, ne-a lovit mama disperării în plină iarnă. Ce riscă băieții ăștia care asfaltează în scârba legii? Maxim 4000 de lei amendă! Ce riscăm noi? S-o luăm de la capăt, pe alte câteva milioane! Da nu-i bai, că nu simte nimeni că le bagă cineva mâna-n buzunar. Ne pasă mai tare că ne pică netu, decât că ne fură toți la kilometru.

Citește și: FOTO VIDEO| Șoferi păgubiți din cauza lucrărilor de mobilitate NESEMNALIZATE din Alba Iulia: Roți pușcate, componente crăpate și daune de sute de lei

Suntem, cu adevărat, o nație lașă, indiferentă, nepăsătoare, adormită și individualistă. Prin felul în care ne scuzăm scursurile. Un loc perfect pentru ca mulți să-și permită din cauză că nimeni nu întreabă, nimeni nu explică. O armată de indiferenți, cu propriul nostru cal troian. Din care ies, în cascadă, să ne căpăcească: varianta comodă, tupeul, sforarii, minciuna, grobianismul, calea mediocră, las’ că merge ș-așa, dă’ să sune!, grobianismul.

Toți cei care aveați obligația să faceți să nu se-ntâmple așa, plus zeci de posibilități să pretindeți să se respecte legea și contribuabilul, n-aveți nicio scuză! V-am și tăiat amenda, pe care am scris doar atât: RUȘINE!”, a scris Mihai Coșer pe blogul personal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 22 de ani, din Alba, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de polițiștii din Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr de 22 de ani, din Alba, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de polițiștii din Sibiu Un tânăr de 22 de ani, din Alba, este suspectat de polițiștii din Sibiu că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. Citește și: ACCIDENT rutier la Cugir: O șoferiță din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea