Rămâi conectat

Politică Administrație

Mihaela Mih Dehelean s-a autosuspendat din PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

deheleanFostul director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Alba, Mihaela Mih Dehelean, nu mai este membru PSD. Ea s-a autosuspendat după ce a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru infracțiuni de corupție.

”Conform noului statut, conform legii 161, ea a trebuit să părăsească funcția de director al agenției respective. Așteptăm ca instanța să-și spună cuvântul și, cu siguranță, atât ea, cât și noi, vom lua în considerare decizia instanței. Ea s-a autosuspendat din PSD”, a spus miercuri, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, răspunzând unei întrebări.

Citește și Mihaela Mih Dehelean a fost suspendată de drept din funcția de director la APM Alba. Iosif Nicolae Pienar, noul șef al Agenţiei

Mihaela Mih Dehelean este acuzată de instigare la comiterea infracțiunii de abuz în serviciu și luare de mită.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea