Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Mihaela Iancu, patroana unei agenții de turism din Alba Iulia, trimisă în judecată pentru înșelăciune, preluată de polițiști de pe Aeroportul Internațional din București – a fost reținută în Anglia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihaela Iancu, patroana unei agenții de turism din Alba Iulia, urmărită la nivel naţional şi internaţional, a fost preluată de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru executarea unui mandat de arestare preventivă.

”La data de 05.04.2016, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au preluat-o, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, pe I.E.M., de 41 de ani, din Alba Iulia, ce era urmărită la nivel naţional şi internaţional, fiind posesoarea unui mandat de arestare preventivă.

Pe numele ei, la data de 08.04.2014, Tribunalul Alba a emis un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, pentru mai multe infracţiuni, printre care înşelăciune şi sustragere de sub sechestru.

I.E.M. a fost trimisă în judecată pentru că, împreună cu soțul său, asociat al firmei pe care o conducea femeia, ar fi vândut diferite pachete turistice, fără a face rezervări la operatorii de turism, conform contractelor încheiate şi fără a vira banii încasaţi. Ulterior şi-ar fi însușit sumele de bani încasate şi au părăsit ţara”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

CITEȘTE ȘI: Patronii unei agenții de turism din Alba Iulia – trimiși în judecată pentru evaziune fiscală și înșelăciune

În urma colaborării poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba cu autorităţile judiciare din Regatul Unit al Marii Britanii, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cea în cauză a fost localizată şi reţinută pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii, în cursul lunii noiembrie 2014. Ulterior, ca urmare a apelului formulat către autorităţile britanice, aceasta a fost plasată sub control judiciar.

I.E.M. a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ca azi, 06.04.2016, să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea