Mihaela Iancu, patroana unei agenții de turism din Alba Iulia, trimisă în judecată pentru înșelăciune, preluată de polițiști de pe Aeroportul Internațional din București – a fost reținută în Anglia

Mihaela Iancu, patroana unei agenții de turism din Alba Iulia, urmărită la nivel naţional şi internaţional, a fost preluată de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru executarea unui mandat de arestare preventivă.

”La data de 05.04.2016, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au preluat-o, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, pe I.E.M., de 41 de ani, din Alba Iulia, ce era urmărită la nivel naţional şi internaţional, fiind posesoarea unui mandat de arestare preventivă.

Elit ELIT

Pe numele ei, la data de 08.04.2014, Tribunalul Alba a emis un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, pentru mai multe infracţiuni, printre care înşelăciune şi sustragere de sub sechestru.

I.E.M. a fost trimisă în judecată pentru că, împreună cu soțul său, asociat al firmei pe care o conducea femeia, ar fi vândut diferite pachete turistice, fără a face rezervări la operatorii de turism, conform contractelor încheiate şi fără a vira banii încasaţi. Ulterior şi-ar fi însușit sumele de bani încasate şi au părăsit ţara”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

CITEȘTE ȘI: Patronii unei agenții de turism din Alba Iulia – trimiși în judecată pentru evaziune fiscală și înșelăciune

În urma colaborării poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba cu autorităţile judiciare din Regatul Unit al Marii Britanii, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cea în cauză a fost localizată şi reţinută pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii, în cursul lunii noiembrie 2014. Ulterior, ca urmare a apelului formulat către autorităţile britanice, aceasta a fost plasată sub control judiciar.

I.E.M. a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ca azi, 06.04.2016, să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

pilu 6 aprilie 2016 at 18:58

Asta nu a avut sot politist si agentie langa magazinul Agra’s ? Sau gresesc eu.

Comentariile sunt oprite