Rămâi conectat

Ştirea zilei

Patronii unei agenții de turism din Alba Iulia – trimiși în judecată pentru evaziune fiscală și înșelăciune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tribunalul alba siglaMihaela și Radu Iancu, patronii Agenției de Turism Everest Travel, au fost trimiși în judecată pentru evaziune fiscală și înșelăciune. Dosarul a fost înregistrat, marți, 7 octombrie, la Tribunalul Alba. Patru persoane s-au constituit ca parte vătămată iar alte 31 ca parte civilă.

În data de 8 aprilie, la propunerea procurorilor, cei doi au primit și mandate de arestare în lipsă și sunt dați în urmărire națională deoarece s-au sustras urmăririi penale.

Potrivit reprezentantului Parchetului cei doi sunt cercetați pentru înșelăciune și evaziune fiscală. Procurorii suspectează că Elena Mihaela Iancu a înșelat 31 de persoane, vânzându-le pachete turistice în valoare de peste 160.000 de lei de care cumpărătorii nu au beneficiat, iar sumele încasate au fost însușite de cei doi învinuiți. De asemenea, există suspiciunea că aceștia s-au sustras de la plata obligațiilor fiscale în valoare de peste 68.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea